wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   karakteristieke-aida-lamp-valt-op-door-ontwerp

Karakteristieke AIDA lamp valt op door ontwerp

Verrassend, sfeervol en functioneel is de AIDA hanglamp van Rossetti Light. De vorm, het materiaal en de diverse dessins maken deze lamp karakteristiek.

Verrassend, sfeervol en functioneel is de AIDA hanglamp van Rossetti Light. De vorm, het materiaal en de diverse dessins maken deze lamp karakteristiek.

Een metalen constructie in de vorm van een globe is verpakt - en hangt - in stretch textiel. Door het gebruik van textiel ontstaat er een aangenaam, gefilterd licht. De AIDA lamp is verkrijgbaar in diverse prints en in diverse hoogtes. Door combinaties te maken van diverse lengtes en te kiezen voor verschillende prints kan men de stijl binnen een interieur extra benadrukken.

Spelen met de mogelijkheden

De AIDA hanglamp is verkrijgbaar in 80 cm, 150 cm of 260 cm lengte en heeft een doorsnee van 40 cm. De prijs varieert tussen € 339,- en € 432,-. Naast een verpakte ophanging, kan er ook gekozen worden voor een open ophanging in 150 cm. Deze is verkrijgbaar voor € 281,-. De AIDA lamp is tevens leverbaar als tafellamp voor € 295,50. De volgende dessins zijn mogelijk binnen deze lampenserie: oranje met grote roze bloem, oranje/blauw/roze streep, blauw met kleine bloem, uni wit, zwart/wit zebra, wit met goud en wit met grijs gevlekt.

AIDA wordt exclusief door GI LichtDesign in Nederland aangeboden. Kijk voor dealer informatie op de website van GI LichtDesign, exclusief importeur in Nederland van Rossetti Light.

Meer informatie: www.gi-lichtdesign.nl.

Publicatiedatum: 22 september 2010

Tags: wonen woonkamer lamp lampen verlichting AIDA hanglamp hanglampen Rossetti Light GI LichtDesign

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent