wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   interieurstudio-clairz-introduceert-sfeervolle-lamp

Interieurstudio Clairz introduceert sfeervolle lamp

Clairz Interior Design introduceert een decoratieve en tegelijk ook sober ogende lamp. De lampenkap is strak vormgegeven, maar aan de binnenzijde schuilt een prachtig ijzeren ornament.

Clairz Interior Design introduceert een decoratieve en tegelijk ook sober ogende lamp. De lampenkap is strak vormgegeven, maar aan de binnenzijde schuilt een prachtig ijzeren ornament.

De lamp geeft daardoor niet alleen sfeervol licht, maar biedt ook heel subtiel iets extra’s aan het interieur.

 

Clairz de Lune is in zowel een ovale als ronde variant te koop, in ieder gewenst formaat en kan in diverse RAL-kleuren worden uitgevoerd. De lamp is verkrijgbaar vanaf € 1.278,- en is ontworpen door de ontwerpers van Clairz.

“Modern met een klassieke twist. De Clairz de Lune is een mooie samenvatting van onze stijl. Omdat we ieder interieur op maat maken en een eigen gevoel willen meegeven hebben we naast onze collectie van topmerken ook een collectie zelf ontworpen meubels en accessoires, verkrijgbaar in alle mogelijke formaten, materialen en kleuren. Dat geeft ons de ruimte om ieder interieur iets persoonlijks te geven.”, aldus Anne-Claire Winkelhagen, eigenaar van Clairz Interior Design.

Over Clairz Interior Design

Clairz Interior Design wil mensen een optimaal en luxueus thuisgevoel geven. Door huizen, kantoren en horecagelegenheden zodanig in te delen en in te richten dat een ruimte harmonieus aanvoelt zonder dat deze saai wordt. Met een scherp oog voor functie en bruikbaarheid creëert zij interieurs die subtiel verrassende oplossingen herbergen. Kenmerkend voor de stijl van Clairz Interior Design is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. www.clairz.nl.

Publicatiedatum: 16 augustus 2010

Tags: wonen verlichting lamp lampen Interieurstudio Clairz licht

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent