wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   hollandse-nuchterheid-in-verrassend-licht-design

Hollandse nuchterheid in verrassend licht design….

Verlichting van Led Object speelt in op vraag naar duurzaamheid en behoefte naar bewuste omgang met energie. Met het Bike Light-object gemaakt van fietslampen brengen Led Object nieuw licht in de zaak.

Verlichting van Led Object speelt in op vraag naar duurzaamheid en behoefte naar bewuste omgang met energie. Met het Bike Light-object gemaakt van fietslampen brengen Led Object nieuw licht in de zaak.

Een tros oer-Hollandse fietslampen maakt de Bike Light-object tot een strakke, maar vrolijke lamp, geschikt voor elke toepassing (ook leeslicht!) en voor elke ruimte. Een bestaande lamp en een ‘onopvallend’, dagelijks gebruiksvoorwerp vormden de basis voor dit LED lichtobject. Het resultaat: een lamp met een knipoog, waarbij 6 fietslampen samen een geheel nieuw verband vormen.

Warm wit licht

Uiteindelijk viel na uitgebreid testen, de keuze op warmwit LED-licht van 1 Watt. De slimme constructie van de Bike Light-object maakt de lampen manoeuvreerbaar. Door het richten van het licht krijg je meer sfeer of meer functionaliteit. Een knipoog naar Hollandse nuchterheid, met in de hoofdrol de fietslamp als een speelse driedimensionale bundel, met 5 à 6 strak metalen koplampen in één setting.

De ontwerpers van Led Object verbinden prikkelend design en duurzame technologie met beleving van licht. Mede met het verrassende ‘bike light ontwerp’, worden dynamiek en ambachtelijk materiaalgebruik verenigd.
De hoogwaardige lampen van Led Object bieden een verrassende keus bij het scheppen van een unieke sfeer in elk interieur.

Meer informatie: www.ledobject.com.

Publicatiedatum: 25 augustus 2010

Tags: wonen licht verlichting lamp lampen hanglamp hanglampen Led Object fietslamp duurzaamheid fietslampen Bike Light

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent