Foto: Busch-Dimmer-LED-Busch-Jaeger-ABB

Busch-Dimmer LED® Busch-Jaeger

Comfortabel en betrouwbaar led dimmen met Busch-Jaeger

Met de nieuwe Busch-Dimmer LED® van Busch-Jaeger kunnen energiebesparende LED-lampen nu comfortabel en betrouwbaar worden gedimd. Het dimmen verloopt met beide nieuwe dimmers gelijkmatig en geluidsarm. De minimale helderheid van de LED-verlichting kan op de dimmer worden ingesteld, waardoor een betrouwbare inschakeling is gegarandeerd.

De Busch-Dimmer LED® is speciaal ontworpen voor het dimmen van moderne Philips Retrofit LED-lampen. Hiermee bereikt hij dezelfde effecten als met traditionele gloeilampen. De nieuwe dimmer is ook te gebruiken voor andere gangbare lichtbronnen, zoals gloeilampen, 230 V-halogeenlampen, 230V-halogeenenergiespaarlampen alsook voor laagvolthalogeenlampen die zijn aangesloten op inductieve transformatoren of elektronische LC-transformatoren.

De Busch-Dimmer LED® wordt geleverd als draaidimmer 6523 U en tipdimmer 6524 U. Beide dimmers bieden het voordeel dat aanwezige lichtpunten voorzien kunnen worden van LED-verlichting waarbij het vertrouwde dimcomfort behouden blijft. Daarnaast zijn beide modellen uitgevoerd met elektronische overbelastingbeveiliging en temperatuurmonitoring.

Meer informatie: www.busch-jaeger.de

Publicatiedatum: 22 december 2012

Reacties