wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   breng-sfeer-in-huis-met-landelijke-lampen-van-sfeerleven

Breng sfeer in huis met landelijke lampen van Sfeerleven

Sterft jouw brocante hart ook een beetje bij het zien van LED-verlichting en TL-lampen?

  • Fotocollectie

En verlicht jij ook het liefst jouw woning met theelichtjes en kaarsenkandelaars dan biedt deze blog voor jou dé oplossing! Het vinden van geschikte verlichting om een landelijke woning sfeervol in te richten is voor veel brocante liefhebbers een uitdaging. Niks is zo vervelend wanneer alle gezelligheid verdwijnt wanneer je de lampen aanklikt. Op zoek naar sfeervolle hanglampen, vloerlampen of andere soorten lampen? Laat je dan eens inspireren door het enorme aanbod bij Sfeerleven.

Landelijke lampen

Bij Sfeerleven vind je een collectie landelijke lampen die iedere brocante liefhebber van oor tot oor doet glimlachen. Zo vind je bij Sfeerleven klassieke kroonluchters, stoere landelijke plafondlampen en vloerlampen die je woning die perfecte landelijke touch geven. Wat jouw brocante stijl ook is. Ben jij het Franse brocante type die kiest voor een verweerde lampenkamp boven een houten eettafel. Of kies jij voor de Britse country style en past een white wash lampenvoet met witte kap perfect in jouw landelijke huis?

De Tiffany lamp, onmisbaar in ieder landelijk interieur

Ben jij op zoek naar een eyecatcher in jouw landelijke interieur? Kies dan voor de klassieke Tiffany lampen! Tiffany vloerlampen, Tiffany hanglampen of Tiffany plafondlampen je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de collectie Tiffany landelijke lampen van Sfeerleven

Landelijke lampen koop je bij Sfeerleven

Ben je nieuwsgierig naar de collectie landelijke lampen en Tiffany lampen bij Sfeerleven? Neem dan snel een kijkje in deze veelzijdige landelijke webwinkel. Naast landelijke lampen biedt Sfeerleven een uitgebreid assortiment landelijke meubels en woonaccessoires die ieder brocante hart sneller doen kloppen. 

Tags: lamp lampen verlichting ledverlichting tl-lamp

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent