wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verf-behang  /   ultramatte-krijtverf-amazona

Ultramatte krijtverf Amazona

Restyle je interieur met de ultramatte krijtverf van Amazona.

  • Fotocollectie

Van romantisch Marrakesh tot veelzijdig Olijfgrijs of de stijlvolle Black Pearl: een muur of meubelstuk verven was nog nooit zo gemakkelijk! Amazona krijtverf is in tegenstelling tot andere krijtverfsoorten ook nog eens écht 100% natuurlijk. Laat je inspireren!

Zó gepiept

Of je nu voor Scandinavisch, industrieel, landelijk of romantisch gaat: een nieuwe look voor je interieur is met de krijtverf van Amazona snel en makkelijk geregeld. De ultramatte krijtverf, niet te verwarren met schoolbordverf, dekt perfect zodat je meteen aan de slag kunt. Muren -inclusief stucwerk of behang- schilder je in één keer over (voorbehandelen is niet nodig!). En ook je meubels of accessoires voorzie je in een handomdraai van een nieuw jasje, zónder dat je ze eerst hoeft te schuren. Easy as that!

Natuur op de muur

Met Amazona krijtverf haal je de natuur in huis. De verf is volledig biologisch afbreekbaar en daarmee het enige 100% ecologische krijtverfmerk in Nederland. Dat voelt (en ruikt!) niet alleen goed, het zorgt óók voor een uniek resultaat: doordat de krijtverf alleen natuurlijke kleurpigmenten bevat ontstaan levendige, diepe kleuren. Het resultaat is rustig, zacht maar robuust en vooral heel natural.

Veelzijdige verf

De krijtverf hecht bijzonder goed en leent zich perfect voor al je creatieve uitspattingen. Het palet telt 20 eigentijdse kleuren, geheel zelf ontwikkeld door interieurstyliste Christel van Bragt, het brein achter Amazona. Naast je muren en meubels geef je óók diverse accessoires als vazen, glazen voorraadpotten of kaarsen gemakkelijk een nieuwe look. Of zoals Christel het zegt: “De enige beperking is je eigen fantasie!”

Meer inspiratie? Kijk op www.amazona.nl.

Tags: krijtverf verf amazona mat ultramat

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent