wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verf-behang  /   graham-en-brown-kelly-hoppen-behangcollectie

Graham & Brown: Kelly Hoppen behangcollectie

Graham & Brown introduceert de tweede behangcollectie van Kelly Hoppen. Deze collectie ademt het gevoel van Kelly Hoppen en haar idee over interieur en inrichting.

  • Fotocollectie

Zij gelooft dat een (t)huis een toevluchtsoord zou moeten zijn, een plek waar balans en harmonie heerst en waar je kunt ontspannen. Met deze gedachte ontwierp Kelly Hoppen voor Graham & Brown een behangcollectie met zeven dessins, die in het hele huis kan worden toegepast.

Deze collectie draagt de duidelijke handtekening van Kelly Hoppen: eenvoudig maar met stijl, een natuurlijk kleurenpallet, een hint van mystiek en een touch decadentie. Dit keer echter wel met toevoeging van enkele dramatische kleurtoepassingen.

De zeven dessins hebben verschillen, bijzondere kleurstellingen en dragen bijzondere namen. ENIGMA, geïnspireerd door de verfijnde geometrische vorm van een kamerscherm. BOTANICAL, een bloemendessin dat niet al the girly is. KELLY’S IKAT, een vertaling van de de Ikat trend en geïnspireerd door de Aziatische cultuur met haar traditionele stoffen. LADDERED STRIPE, met organische strepen. KNIGHTSBRIDGE, met een luxe flock dessin. HOPPEN STRIPE / LINEN TEXTURE, met mooie streeppatronen. Een bijzondere vermelding is de serie PANEL DESIGNS. Uniek paintable behang verkrijgbaar in vier patronen. Als het behang wit blijft dan zijn de ontwerpen fris en helder, maar ze kunnen ook worden geverfd of gelakt om verschillende effecten te creëren.

De Kelly Hoppen Style collectie gebruikt de 'paste the wall'- technologie waarbij het behang snel en gemakkelijk op te hangen en te verwijderen is.

Verkoopprijs: € 30,- per rol. Flock behang en beads € 72,- per rol.

Meer informatie: www.grahambrown.com/nl

Publicatiedatum: 15 november 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: graham brown behang kelly hoppen behangcollectie behangen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent