wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  shutters  /   natuurlijke-raambekleding-houten-jaloezieën

Natuurlijke raambekleding: houten jaloezieën

De keuze van de raambekleding is sfeerbepalend voor de ruimte. Houten jaloezieën geven de ruimte van nature een serene rust en moderne touch.

De keuze van de raambekleding is sfeerbepalend voor de ruimte. Houten jaloezieën geven de ruimte van nature een serene rust en moderne touch.

Shutters Direct heeft voor Nederland de exclusieve verkooprechten voor drie collecties houten jaloezieën welke in Engeland worden geproduceerd. Bovendien zijn deze houten jaloezieën gemaakt van hoogwaardig FSC gecertificeerd hout.

 

Houten Jaloezieën geven de ruimte niet alleen een esthetische upgrade maar ze houden de ruimten ook koel tijdens de warme zomermaanden en behaaglijk warm in de winter.

De houtstructuur is subtiel aanwezig en verlenen de jaloezieën een natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in 25 houtkleuren, waaronder ook de actuele vergrijsde tinten. Daar is er keuze uit verschillende breedtematen (25, 35 of 50 mm).

De houten jaloezieën kunnen online worden besteld en worden dan direct op maat gemaakt. Een snelle levering is gegarandeerd. Het bedieningsmechanisme om de jaloezieën en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar de klant het wil. Voor de bediening kan worden gekozen voor brede banden of een touw dat iets minder dominant aanwezig is. De banden kunnen in bijpassende of juist een contrasterende kleur worden geleverd.

Deze collectie houten jaloezieën is verkrijgbaar via www.shuttersandblindsdirect.nl.

Publicatiedatum: 23 juli 2010

Tags: wonen woonkamer slaapkamer zonwering raamdecoratie Shutters Direct jaloezieën jaloezie shutter fsc

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent