wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  shutters  /   levenslange-garantie-op-shutters-van-jasno

Levenslange garantie op shutters van JASNO

Consumenten die shutters kopen van JASNO krijgen hier vanaf nu levenslang garantie op. JASNO biedt deze levenslange garantie op naam aan voor alle modellen.

  • Fotocollectie

Aandacht voor kwaliteit

“We vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk. We zeggen altijd dat onze shutters makkelijk dertig jaar mee kunnen gaan. Daarom is levenslange garantie voor ons eigenlijk al heel vanzelfsprekend”, aldus Jeroen Hermans, directeur JASNO.

“Het kopen van maatwerk raambekleding is niet iets waar consumenten snel over beslissen. Het is vaak een grote uitgave en mensen willen zeker weten dat ze iets goeds kopen. Levenslange garantie op shutters is daarom een prettige bijkomstigheid als je shutters van JASNO aanschaft!”

Registreren

De levenslange garantie geldt voorlopig alleen voor shutters van JASNO in Nederland en België en geldt met ingang van dit jaar. De garantie op naam dekt alle gebreken op het gebied van materiaal en fabricage en vervalt als de eigenaar niet meer woont in het huis waarin de shutters geplaatst zijn.

Om de levenslange garantie te verkrijgen, moet de consument zich binnen 3 maanden na montage van de shutters registreren op de garantiewebsite van JASNO. Meer info op www.jasnoshutters.nl/garantie.

Tags: jasno shutters shutter garantie levenslang

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent