wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  meubels  /   veilig-in-beweging-blijven-op-het-werk

Veilig in beweging blijven op het werk

Bewegen is nodig, gezond, maar boven alles: heerlijk.

  • Fotocollectie

Bijvoorbeeld door lopend of fietsend naar het werk te gaan. Op deze manier verbrand je al flink wat calorieën, en begin je de dag met een helder, opgeruimd hoofd. Maar wat nu als je graag op de motor rijdt? Als de enige beweging die je krijgt het plaatsen van je helm (natuurlijk gekocht bij een goede zaak als helmonline.nl) onder je bureau is? In dit artikel reiken we je een goed alternatief aan!

Stoelfiets

De stoelfiets is een handig apparaat, dat je makkelijk onder je bureau kunt plaatsen, en waarop je veilig kunt bewegen. Je hoeft enkel je voeten op de pedalen te plaatsen, en deze rond te trappen terwijl je doorwerkt aan je verslag of mails. Je traint op deze manier je spieren en versterkt je algehele gezondheid. Dit alles op een veilige, en comfortabele manier met weinig kans op blessures.

Als je ook je armen wilt trainen, plaats je de stoelfiets op je bureau en zet je je handen op de pedalen. Op de display kun je zien hoeveel omwentelingen je al hebt gemaakt, of hoeveel calorieën er ondertussen zijn verbrand. Ook kun je de weerstand van de stoelfiets naar je eigen wens instellen.

Meer rust en creativiteit

De stoelfiets doet echter nog meer voor je. Door op je werk op een beheerste, veilige manier te kunnen bewegen zal je meer rust ervaren en creatiever ideeën ontwikkelen. Door in beweging te blijven op je werkdag, zal je lichaam meer in balans komen en zal er meer ruimte in je manier van denken ontstaan. Dit zal niet alleen zorgen voor een groter gevoel van welbevinden, maar is ook indirect gunstig voor je carrière.

Kort samenvat zorgt de stoelfiets voor meer spierkracht, een slanker lichaam, een gevoel van welbevinden, een rustige geest en innovatieve, creatieve ideeën. Dit alles in je eigen vertrouwde omgeving, heerlijk comfortabel. Op een verantwoorde, veilige manier.

Tags: beweging bewegen bureau gezond stoelfiets

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent