wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  meubels  /   pimp-je-meubels-met-mozaiek-van-mozenzi

Pimp je meubels met mozaïek van Mozenzi

Oude meubels krijgen tweede leven met mozaïektegels van Mozenzi.

  • Fotocollectie

Uitgekeken op je huidige interieur, maar geen zin, tijd of geld om de meubelboulevards af te struinen? Met de mozaïekbekleding van Mozenzi geef je ieder meubelstuk een compleet nieuwe look. De mozaïektegel is door zijn flexibiliteit naast gebruik op wanden ook heel gemakkelijk te gebruiken op andere interieurelementen zoals bijvoorbeeld een tafel, spiegel, dressoir of kast.

Eindeloos toe te passen

Op deze manier kun je saaie of oude meubels met een beetje creativiteit een compleet nieuwe look geven. De warme en luxe uitstraling van de mozaïektegel op meubels maakt van ieder gewoon meubelstuk een prachtige eyecatcher in de woon-, slaap- of badkamer. Een simpele aanpassing geeft je meubels een nieuwe, levendige invulling.

Wat dacht je van een nieuwe bovenkant op een oud eiken kastje. Of een metalen prullenbak die een compleet nieuwe look krijgt. Die 'saaie' spiegel in de badkamer die met een romantische rand van mozaïektegeltjes een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Of de eenvoudige, grijze kast die met laden van 'shiny grey' mozaïek verandert in een sjieke accessoire in de slaapkamer. Een wat beschadigd en bevlekte houten dienblad. Een keukenstoeltje. Een lampenkap. De mogelijkheden zijn net zo groot als je eigen fantasie.

Mozenzi mozaïektegels op een spiegel.

Lichtgewicht en makkelijk te verwerken

Wat het Mozenzi-mozaïek extra bijzonder maakt is de combinatie van materialen die bestaat uit aluminium met een kern van pvc, een techniek die door Mozenzi als eerste en enige in de wereld wordt toegepast. Dit maakt het een lichtgewicht product dat makkelijk verwerkbaar is. De mozaïekmatten van 30x30cm zijn afgewerkt met een zelfklevende laag. Na goed aanwalsen zit het mozaïek muurvast. Deze manier van plaatsen is volledig schoon en bespaart daarnaast veel tijd en kosten.

Meer informatie: www.mozenzi.nl

Lees hier meer over het pimpen van oude meubels.

Publicatiedatum: 6 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: meubels opknappen mozaiek mozaïek mozenzi mozaïektegel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent