wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  meubels  /   hulsta-meubels-natuurlijke-bescherming-oppervlak

hülsta meubels: natuurlijke bescherming oppervlak

Massiefhout-programma van hülsta nu met beschermende EverNatural afwerking.

  • Fotocollectie


Meubels die hun charme verliezen door krassen of vlekken behoren tot het verleden. Een blijvend fraai oppervlak wordt gegarandeerd door een beschermende oppervlaktelaklaag. Een goed voorbeeld daarvan is de Ever- Laktechnologie van hülsta. Deze laktechnologie biedt effectief bescherming tegen vloeistoffen, vergrijzing of mechanische belasting en zorgt daardoor voor een lange levensduur van meubels. Nieuw is de innovatieve lak EverNatural die speciaal voor het massiefhout-programma van hülsta werd ontwikkeld – de natuurlijke 'look & feel' van massiefhout worden daarbij gecombineerd met duurzame bescherming.

Fraai vormgegeven en duurzame massiefhouten meubels, overtuigen door hun uitstraling en benadrukken het karakter van de toegepaste houtsoort. Die kenmerkende 'look & feel' kan nu ook langdurig worden behouden dankzij de innovatieve lak EverNatural. Deze lak voelt niet aan als een lak; met EverNatural wordt de authentieke, natuurlijke uitstraling van massiefhout behouden. Tegelijkertijd biedt de lak een krachtige bescherming. In tegenstelling tot oppervlakken die in de was zijn gezet of zijn geolied, zijn meubels met EverNatural lak beduidend beter beschermd tegen koude vloeistoffen, zoals water, bier, cola, wijn of alkalische schoonmaakmiddelen. Met hetzelfde gemak biedt de lak bescherming tegen vergrijzing en mechanische belasting. Bovendien vermindert EverNatural de ophoping van stof. De beschermlaag werkt langdurig, is eenvoudig te onderhouden, reukloos en milieuvriendelijk.

Ter bescherming van fraaie, waardevolle oppervlakken zijn bijvoorbeeld de nieuwe hülsta massiefhout-programma's CARVA en ELEA II voorzien van de onbeschadigbare lak. Ook het massiefhout-programma 'now! no. 16' van het merk now! by hülsta wordt door de meubelproducent uitgevoerd met deze natuurlijke afwerking.

Meer informatie: www.huelsta.nl.

Publicatiedatum: 22 september 2012

Tags: wonen woonkamer hülsta meubel meubels hout massief afwerking hout krassen vlekken evernatural ever-lak lak carva elea II

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent