wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  lamellen  /   praktische-en-exclusieve-raamdecoratie

Praktische en exclusieve raamdecoratie

Op zoek naar iets voor de ramen wat een exclusieve uitstraling heeft en tevens praktisch in het gebruik is?

  • Fotocollectie

Dan kom je al gauw uit op Zonnelux lamellen.

In tegenstelling tot andere vormen van raamdecoraties is de lamel er in allerhande materialen en past daardoor in elk interieur. Wanneer je er eens op let wat er zo in de huizen en gebouwen hangt waar je komt zal het je opvallen hoe vaak men voor de verticale gordijnstroken kiest. Meer nog dan met jaloezieën of gordijnen zijn er behoorlijke verschillen onderling in railsysteem, lamelmateriaal en uitstraling.

Exclusiviteit door balans

Zonnelux lamellen zijn uitgerust met een elegant in de lamelkleur gespoten railsysteem van aluminium. In combinatie met het eveneens op kleur uitgevoerde transportkoord is je raam in een keer af. De hier genoemde dingen zijn kleine details die op het oog niet zo belangrijk lijken maar het zijn vaak juist de kleine dingen die het hem doen. Een luxe uitstraling van de kamer verkrijg je niet alleen door het neerzetten van een paar designmeubelen of het ophangen van een mooie lamel voor het raam. Het is de combinatie van beiden. Elegantie bereik je door het vinden van de juiste balans tussen de kleuren die je gebruikt, hoe je speelt met de lichtinval en de horizontale en verticale elementen in de kamer tot uitdrukking komen. Om een exclusieve indruk te wekken mag er eigenlijk niets echt overheersen.

Functioneel in volle lengte

Met lamellen voor de ramen sla je eigenlijk twee vliegen in een klap. Naast dat ze optisch het plafond hoger doen lijken en het vertrek minder drukkend overkomt zijn ze ook nog eens heel erg praktisch. In tegenstelling tot gordijnen, waar je toch al gauw een vitrage en een overgordijn van nodig hebt, kan je met één set lamellen voor het raam zowel de felle zon buiten houden als het licht vol naar binnen laten vallen. Doordat lamellen gemakkelijk zijn schoon te houden zijn ze de ideale raamdecoratie voor mensen met luchtweegproblemen en stofallergie.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: raamdecoratie zonnelux praktisch exclusief

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent