wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  lamellen  /   luxaflex-tips-voor-een-warme-kerst

Luxaflex®: tips voor een warme kerst

De gezelligste tijd van het jaar breekt aan; lekker eten, familie en nieuwe voornemens. Luxaflex® geeft tips hoe je er warm bij kunt zitten tijdens de kerst

  • Fotocollectie

Goede isolatie
Houd de warmte binnen door goede isolatie. Raambekleding zorgt voor een extra isolerende laag voor het raam, waardoor de kou van de ramen minder voelbaar is en de warmte van de verwarming binnen blijft. Je kunt kiezen voor zware gordijnen, maar evengoed voor lichte raambekleding. Luxaflex® Duette® Shades bijvoorbeeld, gemaakt van licht materiaal met een unieke honingraatstructuur waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder isolerend zijn.

Warme kleuren
Het werkt meer psychologisch dan fysiek: ook kleuren en materialen kunnen warmte uitstralen. Door warme kleuren en stoffen te gebruiken, maak je je huis in een handomdraai winterklaar. Dit behoeft geen geheel nieuw interieur, maar kan simpelweg met kleine aanpassingen in accessoires. Denk hierbij aan nieuwe kussenslopen, een bloemstuk, een plaid op de bank en een andere kleur raambekleding. Met bijvoorbeeld Luxaflex® Twist® Rolgordijnen, die een ideale balans bieden tussen decoratie en functionaliteit en die je eindeloos kunt variëren. Zo geef je je kamer snel een warme, knusse look.

Tussen de sneeuw
Geniet je elk jaar enorm van de sneeuw, maar vind je het te koud om veel buiten te zijn? Geen probleem. Met een goede terrasoverkapping kun je dicht bij de sneeuw zitten zonder dat je last hebt van neerslag en koude wind. Met een heater erbij maak je van de winter een warme ervaring. Luxaflex® verzorgt op maat gemaakte terrasoverkapping die past bij iedere woning.

Maartje Knipscheer, styliste bij Luxaflex®, voegt er nog een tip aan toe: 'Goed gekozen raambekleding is van onderschatte waarde: het doet zo ontzettend veel voor je huis en inrichting. Het beïnvloedt geluid, lichtinval, sfeer, aankleding, privacy én warmte. Dus de grootste tip die we kunnen geven is: wat voor raambekleding je ook kiest, kies je raamdecoratie zorgvuldig!'

Tags: luxaflex kerst isolatie kerstmis Twist Rolgordijnen raambekleding

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent