wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  lamellen  /   horizontale-jaloezieen

Horizontale jaloezieën

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide horizontale jaloezieën.

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij horizontale jaloezieën op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw horizontale jaloezieën.

Horizontale jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de ruime lichtinval. Horizontale jaloezieën zijn inmiddels in zeer veel breedtes en afwerkingen leverbaar. Voor zowel klassieke als moderne interieurs is het product schitterend toe te passen.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.

Meer van : Onel Windowdressings

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent