wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  haard-kachel  /   ultime-haard

Ultime haard

De Belgische fabrikant Metalfire ontwerpt en produceert sinds enkele jaren haarden van hoogstaande kwaliteit.

Metalfire: haarden als designproduct

Metalfire stelt u graag voor aan een uniek gamma met meer dan 100 verschillende toestellen, in standaarduitvoeringen, maar ook in maatwerk.

Ultime

Door de zuivere details, eenvoud in materialen en een strakke vormentaal brengt Metalfire in de eerste plaats een designproduct, maar die met alle technische eigenschappen ook beantwoordt aan de hedendaagse normen. Met de combinatie van hoogstaande esthetiek, duurzame materialen en moderne technologie valt hun product niet alleen sterk in de smaak bij de veeleisende consument, maar ook bij de (interieur)architect.

Persoonlijke handtekening
De interieurontwerper of architect vindt in de producten van Metalfire een perfecte aanvulling voor de door hen ontworpen interieurs en woningen. Immers, naast het designgehalte van het al uitgebreide standaardgamma, zorgen ook de talloze mogelijkheden in opties en maatwerk voor een product dat perfect integreerbaar is in ieder interieur, iedere wand en ieder meubel. De haardwand krijgt hiermee een persoonlijke handtekening van de architect of interieurontwerper. Er zijn veel mogelijkheden in maatwerk, omlijstingen en verlengingen, uitgewerkt in staal en/of gietijzer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Metalfire-catalogus door velen van hen wordt gekoesterd als inspiratiebron voor de nieuwe haardwandarchitectuur. De vlag ‘Metalfire – architectural fireplaces’, dekt aldus de lading...

Gamma
In het Metalfire-gamma is er keuze in open haarden op gas, hout of bio-ethanol, hoogrendement-haarden op hout met glasliftdeur en gesloten haarden op gas. De verschillende collecties kregen de stijlvolle namen Ultime, Universal, Unique, Urban en City.

Voor meer informatie:
www.metalfire.eu
info@metalfire.eu
+32-92.61.51.90

Urban  Universal

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent