wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  haard-kachel  /   gaskachel-riva-vision

Gaskachel Riva Vision

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met zijn zwart glazen afwerking en strakke lijnen is de Gazco's Riva Vision serie bijzonder mooi, chique en heeft hierdoor de perfecte uitstraling voor in de hedendaagse interieurs.

Omschrijving Gazco Vision

Chique gaskachel Gazco. Gaskachel Gazco Riva Vision.Met zijn zwart glazen afwerking en strakke lijnen is de Gazco's Riva Vision serie bijzonder mooi, chique en heeft hierdoor de perfecte uitstraling voor in de hedendaagse interieurs. Zij geven een echt verleidelijk vlambeeld zeer realistische, dit mede door de met de handgeschilderde houtblokken met een gloeiende effect.

De kachels bieden een indrukwekkende warmte met vermogens tot 5.20 kW en met een rendement van 81%. Deze zeer effectieve gaskachel heeft drie vlamhoogtes die snel en gemakkelijk vanuit uw stoel kunnen worden aangepast door een druk op een knop van de afstandsbediening.

Op dit moment is alleen het grootste formaat beschikbaar met de keuze mogelijkheid uit houtblokken of witte kiezelstenen op het branderbed.}

Vanaf volgend jaar is het mogelijk een keuze te maken uit drie modellen Small, Midi en Groot. Al deze modellen kunnen geplaatst worden op de speciaal ontworden Riva Bench, dit zijn stalen banken die nog meer styling geven aan uw kachel.


 

Meer van : Stovax Ltd.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent