wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  haard-kachel  /   finse-speksteenkachel

Finse speksteenkachel

  • Fotocollectie

Sfeervol, prachtig vormgegeven en uitermate energiezuinig: dat zijn de Finse speksteenkachel van Polarstone.

Impressie

Productomschrijving


De Polarstone kachels zijn warmteaccumulerend houtkachels, die met een hoogrendement houtverbranding van slechts enkele uren, uw woning ruim een etmaal verwarmen. Hebt u oog voor traditioneel vakmanschap én het milieu? Maak dan een keuze uit het uitgebreide houtkachelprogrammma van Polarstone en geniet het hele jaar door van het heerlijke vlammenspel optimaal wooncomfort en behaaglijke warmte.
 
De energiezuinige warmtebron
De houtkachels van Polarstone ogen niet alleen fraai, ze excelleren ook op het gebied van milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid. De accumulerende werking van de speksteen en het tegenstroomprincipe van de kachel voorkomen dat de hoge verbrandingswarmte door de schoorsteen verdwijnt. Polarstone houtkachels leveren dan ook een uitstekend verbrandingsrendement met bijzonder schone rookgassen én een laag houtverbruik. Daardoor zijn de speksteenkachels uitermate geschikt om uw woning nog energiezuiniger te maken. In goed geïsoleerde laagenergie huizen is de Polarstone kachel zelfs te gebruiken als hoofdverwarming.

Behaaglijk genieten
Polarstone houtkachels leveren vooral stralingswarmte in plaats van convectiewarmte en dat voelt u. Terwijl traditionele radiatoren eerst de lucht in uw woning op temperatuur brengen en dan pas indirect uw lichaam verwarmen, wordt stralingswarmte direct als onzichtbare infraroodstraling opgenomen door uw lichaam. En dat voelt als een zachte voorjaarszon op uw huid. Stralingswarmte is dus prettiger, ook voor mensen met gevoelige luchtwegen.
Uw wensen centraal
Polarstone houtkachels zijn een sieraad voor elk interieur. U hebt de keuze uit meer dan 30 verschillende modellen, maar u kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte kachel, passend bij uw persoonlijke smaak. De mogelijkheden in uitvoering en vormgeving zijn vrijwel onbeperkt en uw wensen worden zorgvuldig uitgewerkt door ervaren vakmensen. Droom weg bij zoveel comfort en creëer een behaaglijk hart in uw huis met de unieke en energiezuinige Polarstone houtkachels.

Lekker kokkerellen
Een Polarstone kachel is meer dan alleen een comfortabele en schone verwarmingsbron. Er zijn namelijk ook modellen waarop u kunt koken en bakken. Stelt u zich eens voor... aan de ene kant van de kachel zitten uw vrienden gezellig rond de haard, terwijl u aan de andere zijde brood of pizza bakt met dat onvergelijkbare aroma van een houtoven. Wilt u uw keuken verfraaien met een Polarstone kachel dan kan dat ook. We leveren namelijk ook sfeervolle houtfornuizen.

 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent