wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  gordijnen  /   rolgordijnen-meest-verkocht

Rolgordijnen meest verkocht

Een moeilijke keuze bij het inrichten van je huis is de raambekleding. Je moet rekening houden met vele factoren.

  • Fotocollectie

Is de raamdecoratie puur decoratief of moet het ook functioneel zijn. Wil je direct licht in de ruimte of wil je juist sfeerverhogend gefilterd licht. Daarnaast is ook je smaak van belang. Kies een passende raamdecoratie bij je interieur. Een strakke moderne inrichting vraagt om een strakke raambekleding, zoals lamellen of rolgordijnen. Een rustiek interieur is uitstekend geschikt voor overgordijnen, wel of niet gecombineerd met bijvoorbeeld vitrage of een rolgordijn.

Rolgordijnen passen in elk interieur

Rolgordijnen passen door hun veelzijdigheid in ieder interieur, ze zijn niet voor niets de meest verkochte raambekleding. Rolgordijnen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en stoffen. Zo is er altijd een gordijn te vinden dat past bij jouw inrichting. Heb je een landelijk interieur en combineer je het rolgordijn met overgordijnen, kies voor een mooie warme kleur om je huis nog sfeervoller en intiemer te maken. Een strak interieur is uitstekend geschikt voor rolgordijnen in basiskleuren, zoals wit- of grijstinten. Duo rolgordijnen ook wel facetlight genoemd zijn ook een aanwinst voor je modern ingerichte woonkamer. Duo rolgordijnen zijn transparant en hebben een strak visueel effect. Vitrage doet afbreuk aan je moderne sfeer, transparante rolgordijnen benadrukken deze juist. Mooi gefilterd licht geeft je woonkamer een elegante uitstraling.

Decoratief en functioneel

Rolgordijnen zijn naast decoratief ook zeer functioneel. Overdag regel je gemakkelijk de hoeveelheid daglicht in je kamer, ’s avonds geven ze je privacy. Zo zit je ’s avonds rustig voor de televisie zonder dat je last hebt van binnenkijkende buren. Want laten we eerlijk zijn, we hebben toch allemaal de neiging om als het donker is bij een mooi verlicht huis naar binnen te kijken? Slaap je graag in een zo donker mogelijke slaapkamer? Kies dan voor verduisteringsgordijnen. Kies een kleur die past bij je dekbed en maak je slaapkamer tot één geheel. Decoratief en functioneel gaan hand in hand.

Geschikt voor elke ruimte en elk raam

Rolgordijnen zijn geschikte raamdecoratie voor iedere ruimte en voor ieder soort raam. Dakramen en draaikiepramen zijn uitstekend te voorzien van deze veelzijdige raambekleding. Rolgordijnen in dakramen worden geleverd met een zijgeleiding. Er is zelfs een badkamerkwaliteit beschikbaar.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: rolgordijn rolgordijnen raambekleding inrichten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent