wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  gordijnen  /   rolgordijnen-als-raamdecoratie

Rolgordijnen als raamdecoratie

Rolgordijnen zijn in verschillende woonstijlen toe te passen. Zowel in een landelijke, moderne of klassieke stijl.

  • Fotocollectie

Welk type inrichting je ook hebt er is altijd wel een passend rolgordijn te vinden. Juist doordat deze leverbaar zijn in verschillende kleuren en designs is er voor elke ruimte wel een sfeervol rolgordijn. Niet alleen zijn deze gordijnen erg decoratief, maar ook nog eens functioneel. Zo kan de lichtinval eenvoudig bepaald worden en daarmee kan jij de sfeer in het huis beïnvloeden. Daarnaast heb je ook volledige controle over je privacy en hoe goed mensen naar binnen kunnen kijken. Bovendien zijn rolgordijnen ook nog eens ideaal om meubels tegen zonlicht te beschermen. En op warme zomerse helpt een rolgordijn tegen de hitte. Kortom: het is mooi en veelzijdig!

In elke kamer een rolgordijn

Rolgordijnen zijn geschikt voor elke kamer in de woning. Ze worden niet alleen veel op slaapkamers gebruikt, ook zien we deze raamdecoratie veel terug in de keuken en de woonkamer. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en maten. Hierdoor is het vrij eenvoudig om de woning naar eigen smaak in te richten. Zo kunnen de rolgordijnen moeiteloos worden aangepast aan de inrichting. Maar ook is het leuk om voor een geheel andere kleur of stijl te kiezen. Hierdoor worden de rolgordijnen een eyecatcher. Met een rolgordijn krijgt het interieur meer sfeer en uitstraling. In Nederland is dit ook het meest populaire type raamdecoratie.

Rolgordijnen online bestellen

Je hoeft niet meer de deur uit om rolgordijnen te bestellen. Rolgordijnen online zijn er in verschillende maten en kleuren, maar ook maatwerk kan zo uitstekend geleverd worden. Op een site zoals Raamdecoratie.com vinden we de meest uiteenlopende rolgordijnen. Niet alleen de gewone rolgordijnen in standaard maten en maatwerk, maar ook rolgordijnen speciaal voor het dakraam. Daarnaast zijn er duo rolgordijnen die zowel lichtdoorlatend als verduisterend zijn. Het voordeel van maatwerk is dat het rolgordijn in elke situatie toepasbaar is. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om zijn woning sfeervol in te richten en te decoreren.

Tags: rolgordijn gordijn rolgordijnen raamdecoratie gordijnen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent