wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  gordijnen  /   essente-eerste-collectie-interieurstoffen-voor-gordijnen

Essente: eerste collectie interieurstoffen voor gordijnen

Toegankelijke collectie gordijnen Essente speelt in op de noden van vandaag.

  • Fotocollectie

Gordijnen  zijn de finishing touch van een interieur en hebben een grote impact op het totaalbeeld. Niet vreemd dus dat we er veel aandacht aan besteden èn bij de keuze erg veeleisend zijn. Essente is een recente toevoeging aan de lijn van Kobe, die inspeelt op de noden van vandaag. De collectie is niet alleen volledig toegespitst op de Benelux - met veel typische noordzeetinten en zachte neutrals – maar de stoffen zijn daarnaast ook erg betaalbaar (€29,95 per meter) en uitermate onderhoudsvriendelijk. Nog een extra troef is dat de gordijnen in een paar muisklikken online besteld kunnen worden. Je kiest de stof, je geeft de afmetingen in, maakt een aantal stijlkeuzes - bijvoorbeeld plooigordijnen of een vouwgordijn - en je bestelling is al in de maak!

De nieuwe collectie is uitgebreid en biedt een gamma waar iedereen wat in vindt. Er is keuze uit transparante of blikdichte raamdecoratie, telkens met een premium kwaliteit. Een paar opmerkelijke nieuwigheden:
- Washington: Een soepel gordijn van satijn dat opvalt door de subtiele glans. Ideaal om instant wat glamour toe te voegen, zonder schreeuwerigheid. De stof ziet er bovendien niet alleen zacht uit, ze ìs ook zacht. Aanraken mag!
- Gaborone: Op zoek naar een echt chique uitstraling? Dan zal Gaborone je ongetwijfeld aanspreken. Het glimmende van de stof ziet er wat gedurfd uit, maar eigenlijk kan je hiermee alle kanten uit. De zachte kleuren en de zijdeachtige afwerking maken dit tot een gordijn dat luxe ademt en pure klasse uitstraalt.
- Loire: Niet alleen de kleur en het dessin zijn belangrijk bij een interieurstof, ook de 'feel' van de stof speelt mee. Deze chenille oogt uiterst zacht en drapeert soepel. De chenille heeft een streelzachte uitstraling en maakt dit letterlijk een warme keuze voor zowel gordijnen als andere toepassingen.

Meer informatie: www.essente.eu

Publicatiedatum: 3 september 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Essente interieurstoffen stoffen gordijnen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent