wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   marmitek-sluit-uw-nieuwe-tv-aan-op-uw-hifi-stereo-installatie

Marmitek: sluit uw nieuwe TV aan op uw HiFi stereo installatie

Beter geluid uit uw flatscreen met Marmitek Connect DA21.

Beter geluid uit uw flatscreen met Marmitek Connect DA21.

De moderne flatscreen televisies staan tegenwoordig in bijna iedere huiskamer. De ene nog platter dan de andere. Prachtig is het. Het superdunne ontwerp heeft echter één nadeel. Door de beperkte ruimte die is gereserveerd voor de luidsprekers houdt de geluidskwaliteit van flatscreens vaak te wensen over.

 

Marmitek Connect DA21
Een oplossing zou zijn om uw TV aan te sluiten op een HiFi stereo-installatie. Heeft uw TV echter geen stereo audio uitgang? Kies dan voor de Marmitek Connect DA21 "digitaal-naar-stereo audio converter". Deze zet digitale audio om in analoge stereo audio. Als de HiFi stereo-installatie die u al heeft nog steeds prachtig geluid levert, is de aankoop van een dure, digitale surroundset hierdoor niet meer nodig.

De Marmitek Connect DA21 converteert digitale audio (TOSLINK/Coaxiaal) naar (links/rechts) stereo audio. Hij ondersteunt ongecomprimeerde digitale stereosignalen en sample frequenties tot 192 kHz. Dit laatste is uniek en zorgt voor de beste geluidsweergave. Voor € 49,95 heeft u al een Marmitek Connect DA21.

Marmitek Connect TC22
Wat als ik mijn mediaspeler op mijn Home Cinema versterker aan wil sluiten? Men kan bij het aansluiten van mediaspelers tegen het probleem aanlopen dat aansluitingen niet overeenkomen. Zo beschikt een AppleTV alleen maar over een optische (TOSLINK) digitale uitgang en kunt u hem dus niet rechtstreeks op een digitale coaxiale audio ingang van een versterker aansluiten. Ook voor deze situatie heeft Marmitek een oplossing. Namelijk een Toslink naar coaxiaal audio converter.

De Marmitek Connect TC22 converteert zowel digitale Toslink audio naar digitaal coaxiaal audio als andersom. De converter ondersteunt de meest voorkomende digitale audioformaten. Voor € 34,95 heeft u al een Marmitek Connect TC22.

Met de introductie van bovenstaande producten heeft Marmitek haar categorie "Aansluiten' weer een totaal nieuwe dimensie gegeven. Niet alleen heeft Marmitek nu oplossingen bij te weinig aansluitingen, maar ook bij niet passende aansluitingen.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 20 september 2012

Tags: wonen woonkamer tv hifi flatscreen luidspreker stereo installatie marmitek connect DA21 digitaal

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent