wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   marmitek-bluetooth-muziekontvanger-boomboom-80

Marmitek bluetooth muziekontvanger BoomBoom 80

BoomBoom 80 van Marmitek: beluister muziek op je smartphone of tablet via je favoriete audio-installatie.

  • Fotocollectie

Het draadloos streamen van muziek van je smartphone of tablet naar je audio-installatie is nu eenvoudiger dan ooit. Dit kan met een Marmitek Bluetooth muziekontvanger zoals de BoomBoom80.

Sinds kort is Spotify gratis mobiel te gebruiken. Daarnaast is het heel eenvoudig een indrukwekkende muziekcollectie op je smartphone of tablet te zetten. Helaas zijn de ingebouwde speakers van de smartphone of tablet geoptimaliseerd voor spraak, en dat hoor je. Zou het niet fijn zijn als je je favoriete muziek zou kunnen beluisteren via je eigen audio-installatie? Uiteraard zonder dat je je telefoon ergens achter moet laten, zoals bij een docking station het geval is.

Wat is een Bluetooth muziekontvanger?

Dit is een klein kastje waarmee je je audio-installatie geschikt maakt om muziek via Bluetooth te ontvangen.
Een Marmitek Bluetooth muziekontvanger is universeel. Dit betekent dat hij muziek ontvangt van iedere telefoon of computer met Bluetooth en stuurt naar iedere audio-installatie, iPhone dock of radio/cd-speler met aux-in, line-in of mp3- link aansluiting.

Hoe werkt het?

Je plugt de Bluetooth muziekontvanger in je Hi-fi installatie. Even koppelen en verbinden en hij ontvangt de muziek van je smartphone of tablet.Bekijk de video om te zien hoe het werkt:

BoomBoom 80

Vandaag introduceert Marmitek de BoomBoom 80. Deze is geoptimaliseerd voor gebruik met meerdere personen en/of smartphones en tablets. Gebruiksgemak dat u pas écht zult ervaren bij het gebruik ervan. Plug, Play & Enjoy!

Direct koppelen met NFC

De BoomBoom 80 beschikt over NFC. Dit betekent dat hij direct koppelt als je je smartphone of tablet erlangs beweegt, mits je telefoon of tablet dit ondersteunt. Zodra de verbinding is gemaakt zal muziek die je afspeelt op je telefoon of tablet, op je audio-installatie te horen zijn. Beschikt je smartphone (nog) niet over NFC? Ook dan kun je de BoomBoom 80 gewoon gebruiken.

Verkrijgbaarheid

De BoomBoom 80 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor slechts € 35,95. Voor verkrijgbaarheid en verkooppunten ga naar www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 16 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Marmitek bluetooth muziekontvanger BoomBoom 80 smartphone tablet audio

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent