wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   dali-fazon-f5

DALI FAZON F5

The Shape of Brilliance.

The Shape of Brilliance.

De best klinkende luidsprekers zijn bijna altijd rechthoekige kisten terwijl de luidsprekers met fraaie vormgeving vaak teleurstellend klinken. Met de introductie van de FAZON F5 bevestigt DALI de uitzondering op die regel.

Briljant in vorm en geluid

Dankzij een slimme voet constructie zullen zelfs dikke luidsprekerkabels de luidspreker niet ontsieren. De kabel zal slechts discreet via een uitsparing in de voet zichtbaar zijn, terwijl de aansluiting binnen in de voet zelf gebeurt.

De slanke, elegante verschijning van de FAZON F5 doet geen concessie aan geluid. De kast is geheel uit een stuk aluminium gegoten met extra versteviging om resonanties te voorkomen en dankzij de uitgekiende vorm worden inwendige refecties ook tegen gegaan. De tweeter en twee woofers zelf zijn direct afgeleid van de MENTOR serie, een reeks luidsprekers die in binnen- en buitenland al vele malen geroemd is om de realistische en muzikale weergave.

EISA European Audio Design 2011-2012 Award
Ook het toonaangevende 'European Imaging and Sound Association' (EISA) was onder de indruk van deze bijzondere luidspreker en heeft daarom de FAZON F5 de European Audio Design 2011-2012 Award toegekend. In het juryrapport wordt daarbij zelfs gesproken over 'een kunstwerk'.

De FAZON F5 is leverbaar in hoogglans zwart, wit en rood en is nu te beluisteren bij de DALI Dealer. Vanwege de overweldigende belangstelling is er momenteel een leveringstijd.

Publicatiedatum: 5 september 2011

Meer informatie: www.andbenelux.com

Tags: wonen woonkamer luidspreker dali fazon f5

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent