wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   beovision-10-nu-ook-in-32-inch-versie

BeoVision 10 nu ook in 32-inch versie

De lancering van de BeoVision 10-32 vestigt eigenlijk een nieuw record voor Bang & Olufsen. Dit is immers de eerste keer dat het bedrijf drie leden van dezelfde televisiefamilie binnen één jaar introduceert.

De lancering van de BeoVision 10-32 vestigt eigenlijk een nieuw record voor Bang & Olufsen. Dit is immers de eerste keer dat het bedrijf drie leden van dezelfde televisiefamilie binnen één jaar introduceert.

De 32-inch versie is op dezelfde kast gebouwd als de 40-inch en 46-inch versies. Op het vlak van design hanteert het toestel dezelfde principes als zijn twee grotere broers, alleen op een kleinere schaal.

 

Zo heeft ook deze versie een verwijderbare, stoffen luidsprekergrill vooraan, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. En beschikt het toestel over de tot hoogglans gepolijste aluminium lijst die het nog dunner laat lijken dan het werkelijk is. De achterkant is verkrijgbaar in zwart of wit.

Ruim toepasbaar

De 32” versie is Full HD ready, is uitgerust met een LED-achtergrondverlichting in de rand en beschikt zowel over een Master Link aansluiting als een DVB-HD module. De BeoVision 10-32 is daarnaast ruim toepasbaar. Terwijl de grote toestellen uit deze familie op de woonkamer zijn afgestemd, vormt de 32” versie ook een geschikte keuze voor de keuken, de slaapkamer of het kantoor.

Superieur geluid

De BeoVision 10-32 bevat een actief twee-weg luidsprekersysteem, waardoor de geluidskwaliteit superieur is in vergelijking met het marktsegment van televisies met deze afmeting. Met het toestel kan ook muziek worden beluisterd in andere kamers dan deze waar de hoofdluidsprekers gewoonlijk zijn geplaatst. Als de behoefte op het vlak van geluid of bas hoger ligt dan de geïntegreerde oplossing kan bieden, is het mogelijk om twee extra luidsprekers en een subwoofer aan te sluiten.

Plaatsing

Om aan de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de BeoVision 10-32 tegemoet te komen, is er een ruime keuze aan plaatsingsmogelijkheden voorzien. Denk aan gemotoriseerde standaarden voor een plaatsing op de grond of een tafel, twee verschillende muurbeugels voor een bevestiging vlakbij de muur en een muurbeugel waarbij het toestel manueel gedraaid en functioneel gekanteld kan worden.

Bang & Olufsen beschikt nu met de BeoVision 10-32 over een nog ruimere keuze aan afmetingen binnen de populaire televisiefamilie die het interieur werkelijk aanvult in plaats van te domineren.

Tags: wonen woonkamer televisie tv BeoVision 10 Bang & Olufsen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent