wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   bds-blu-ray-home-cinema-systemen-van-harman-kardon®-brengen-bioscoopervaring-naar-de-huiskamer

BDS Blu-ray home cinema systemen van Harman Kardon brengen bioscoopervaring naar de huiskamer

Onder het motto “Platte TV’s hoeven niet plat te klinken” wil Harman de consument bewust maken van het feit dat TV’s steeds platter worden en het geluid dus steeds minder van kwaliteit is.

  • Fotocollectie

Nu ‘home parties’ en ‘cooking parties’ weer helemaal ‘hot’ zijn, biedt Harman Kardon met de BDS home cinemasystemen, een unieke film- en muziekervaring voor een onvergetelijke avond.

Hollywood in de huiskamer

Voorzien van een A/V receiver met Blu-ray en speakers van hoogwaardige kwaliteit, is de BDS home cinema een “alles-in-één systeem” dat een realistische beeldweergave biedt met een uitzonderlijke akoestiek. Sommige modellen beschikken over twee USB-poorten waardoor je je favoriete muziek kan beluisteren en je video’s of films kan bekijken vanaf een USB stick of USB harde schijf. De BDS systemen spelen niet alleen BluRay af, maar ook al je oude DVD’s en CD’s in perfect weergave.

De nieuwe BDS collectie van Harman Kardon brengt een intense geluids- en beeldervaring net alsof je je in de bioscoop of concertgebouw bevindt, zonder dat je je hoeft verplaatsen. De BDS zal het hart van menig filmliefhebber sneller doen slaan.

Lekker genesteld op de bank

De BSD series worden geleverd met een “learnable remote” wat inhoudt dat je al je andere afstandsbedieningen kan vervangen door deze van de BDS. Want geef toe, eenmaal lekker genesteld op de bank wil je liever niet meer opstaan!

Meer informatie: www.harman.com.

Publicatiedatum: 10 februari 2011

Tags: wonen woonkamer audio video home cinema Harmon Kardon BDS blu-ray verburg

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent