wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  zwembad  /   starline-roldeck-proflex-de-nieuwe-zwembadlamel

Starline Roldeck ProFlex: de nieuwe zwembadlamel

Starline Pools introduceert Roldeck ProFlex, een nieuwe lamellenafdekking die het Roldeck assortiment verder aanvult.

  • Fotocollectie

Starline Roldeck is de ideale oplossing om het zwembad af te dekken. De zwembadafdekking bestaat uit drijvende lamellen. Naast de huidige PVC- en polycarbonaat (HQ) lamellen is Starline Roldeck nu ook leverbaar met geschuimde lamellen: ProFlex. De lamellen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn slagvast, flexibel en makkelijk schoon te houden.

Samenstelling

Roldeck ProFlex is vervaardigd uit PVC-schuim volgens de ISO 1183 norm. De buitenkant is high density PVC wat een perfect glad oppervlak geeft en wat ervoor zorgt dat algen zich minder snel kunnen vasthechten. De zwembadafdekkingen voldoen volledig aan de zeer strenge Franse veiligheidsnorm NF P90-308, die betrekking heeft op zwembadafdekkingen. ProFlex lamellen zijn leverbaar in de kleuren grijs, wit, crème en blauw.

Uniek

De ProFlex afdekkingen zijn uniek door de solide geschuimde lamellen die niet alleen meer stabiliteit geven, maar ook zorgen voor een perfecte afwerking van de zijkanten. De lamellen kunnen ook ter plaatse op maat gemaakt worden met bijvoorbeeld een decoupeerzaag, zodat de afdekking perfect op de rondingen van het zwembad aansluit. Roldeck ProFlex zwembadafdekkingen zijn de ideale oplossing voor overloopzwembaden omdat ze door hun design mooi recht uitrollen.

Warmte behouden

Eén van de belangrijkste voordelen van volle lamellen is het vermogen om de warmte van het zwembad te isoleren: de ProFlex lamellen hebben een U-waarde van slechts 0.1. Het warmteverlies wordt geminimaliseerd, ook ’s nachts en tijdens koude dagen.

Alle jaargetijden

ProFlex lamellen zijn bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden, het hele jaar door. Dankzij de hoogwaardige grondstoffen behouden de lamellen hun oorspronkelijke vorm. Zelfs bij extreme temperaturen van -40°C tot +100°C. De zwembadafdekking kan de hele winter blijven liggen zonder er een extra bescherming over heen te leggen en zonder het waterniveau te verlagen. Afgevallen bladeren kunnen niet meer tussen de lamellen komen. De lamellen zijn met elkaar verbonden door flexibele naden, waardoor er nauwelijks vuil en dergelijke tussen kan komen.

Tags: wonen tuin tuinen zwembad zwembad zwembadafdekking Starline ProFlex zwembadlamel zwembadlamellen zwembadafdekkingen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent