wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  zwembad  /   eva-optic-introduceert-multicolor-led-onderwaterverlichting

EVA Optic introduceert multicolor led-onderwaterverlichting

EVA Optic, ontwikkelaar van innovatieve led-onderwaterverlichting, introduceert haar nieuwe Multicolor Collection.

  • Fotocollectie

De eerste kleurveranderende onderwaterverlichting met zowel wit licht als gekleurd licht in eenn lamp. Standaard RGB verlichting behoort tot het verleden, kies uw kleurcombinatie en stel uw eigen unieke multicolor onderwaterlamp samen.

EVA Optic ontwikkelt hoge kwaliteit LED onderwaterverlichting voor de internationale zwembadenmarkt. Na de introductie van de eerste 100% waterdichte onderwaterlamp in 2009 brengt EVA Optic opnieuw een innovatief product op de markt met de EVA Optic Multicolor Collection.

Met de EVA Optic Multicolor Collection is het mogelijk om een onderwaterlamp samen te stellen met een zelf gekozen kleurcombinatie. U kunt kiezen tussen 8 verschillende kleuren, waaronder 2 tinten wit licht. Dit betekent dat er eindelijk een onderwaterlamp is met wit en gekleurd licht in een lamp.
Andere kleurveranderende (RGB) LED onderwaterlampen maken gebruik van rode, groene en blauwe LEDs. Er zijn 2 belangrijke voordelen van EVA Optic's Multicolor Collection t.o.v. deze standaard RGB onderwaterverlichting:
- Een RGB onderwaterlamp kan geen wit licht produceren, men moet dus altijd kiezen tussen een witte of een gekleurde onderwaterlamp;
- In water wordt de kleur rood bijna volledig weg gefilterd, een eigenschap van water. Het resultaat is dat een groot deel van de lichtopbrengst verloren gaat wanneer de lamp is ingesteld op de kleur rood.
EVA Optic LED onderwaterlampen zijn de meest krachtige kwaliteitsproducten verkrijgbaar op de internationale markt. Met de Multicolor Collection heeft EVA Optic het huidige aanbod kleurveranderende onderwaterverlichting flink uitgebreid. Bezoek voor meer informatie www.evaoptic.com of stuur een mail naar info@evaoptic.com.

Publicatiedatum: 28 april 2010

Tags: wonen tuin zwembad zwembaden zwembadverlichting EVA Optic multicolor LED onderwaterverlichting ledverlichting

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent