wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  zwembad  /   monoblock-zwembaden

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Starline Monoblock

Dit bad is dus uitermate geschikt voor de kleinere tuin. Deze Starline Monoblock zwembaden voldoen aan de zware kwaliteitseisen die gelden binnen Europa en zijn leverbaar in de kleuren wit, lichtblauw, blauw, lichtgrijs en antraciet.

Starline levert momenteel zo’n 30 verschillende modellen in Monoblock zwembaden. Er is een grote variatie in mogelijkheden voor kleur, trap en afmeting, variërend van 3.50 x 7.00 mtr. tot 4.00 x 11.00 mtr.

Het bad is voorzien van een speciale skimmer waardoor een hoge waterlijn gerealiseerd kan worden, zonder gebruik te maken van een buffertank. Deze skimmer zorgt er tevens voor dat het water vrijwel geruisloos het filtersysteem in loopt. Dit in tegenstelling tot een bad met een overloopgoot.
Het bad is voorzien van een rechte trap, over de volledige breedte van het bad. Volledig nieuw is ook dat de zwembadafdekking, het zogenaamde Roldeck, onder deze trap geplaatst kan worden. Er hoeft dus geen nis meer achter het bad voorzien te worden en kan zowel, direct bij aankoop van het bad, als ook op een later moment, geplaatst worden. Dit is mogelijk omdat de trap dusdanig geplaatst is, dat deze via een scharnier geopend kan worden.

Het bodem en wanden van het bad worden gefabriceerd uit de allernieuwste receptuur van polyestercomposiet in een 7-laags constructie. Het voldoet aan de hedendaagse isolatienormen, levert een hoge isolatiewaarde en dus lagere energiekosten en geeft een zeer strak oppervlak, waardoor onderhoud nóg makkelijk wordt.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent