wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  spa-whirlpool  /   softub-een-bubbelende-oase-van-ontspanning-en-welzijn-binnen-ieders-handbereik

Softub een bubbelende oase van ontspanning & welzijn binnen ieders handbereik

Maak kennis met de Softub, de meest veelzijdige spa.

  • Fotocollectie

In de tuin, binnen, op het terras, of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Softub maakt het mogelijk oeverloos te genieten waar en wanneer je maar wilt. Of je nu om zeven uur 's ochtends wilt aquajoggen of om elf uur 's avonds heerlijk ontspannen een wijntje wilt nuttigen, met de Softub ligt bubbelend welzijn altijd binnen handbereik.

Softubs zijn licht, makkelijk te verplaatsen, comfortabel, milieuvriendelijk en maken van iedere plek je favoriete oase van ontspanning. Een spa met in het hart een hydromate power system zorgt voor kracht en verwarmd water. Dankzij de unieke Whisper Technology is de Softub zo stil dat je niet alleen geniet van de meest energiezuinige draaikolken, maar ook van de sfeer en omgeving waarin je je begeeft. Door de ronde vorm, gunstige afmetingen en lichte gewicht is de spa zeer flexibel in gebruik. Marktleider op het gebied van energiezuinigheid en recycling. The Hydromate brengt de pomp, motor en verwarming samen in één unit, waardoor het energieverbruik minimaal is. En vanwege het zachte en ruime oppervlak biedt Softub optimale bewegingsvrijheid en comfort in alle gewenste lig- en zitposities.


De Softub spa's zijn verkrijgbaar in drie modellen, de Sportster, Legend en Resort. Alle modellen zijn gemaakt van Polybond, aan de buitenkant luxe afgewerkt met Leathertex, wat maakt dat de Softub bestand is tegen alle weersinvloeden. De leather-look in State of Art kleuren gecombineerd met trendy accessoires maakt dat Softub staat voor Design, Distinction and Quality. Verkrijgbaar in de kleuren Almond, Camel, Mocca, Forrest Green, Saphire Blue, Antracite en Port, is er altijd wel een model passend in jouw omgeving.

Meer informatie: www.softub.nl

Publicatiedatum: 29 mei 2013

Tags: wonen tuin spa softub wellness ontspanning

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent