wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  overkapping  /   voordelen-om-het-zwembad-te-overdekken

Voordelen om het zwembad te overdekken

De luxe van een privé-zwembad... Een sportief baantje trekken, een ontspannen duik of een gezellig zwembadfeestje. Daar wil men toch het hele jaar van kunnen genieten?! Dat kan met een zwembadoverdekking.

De luxe van een privé-zwembad... Een sportief baantje trekken, een ontspannen duik of een gezellig zwembadfeestje. Daar wil men toch het hele jaar van kunnen genieten?! Dat kan met een zwembadoverdekking.

Zwem schoon en energiezuinig met een zwembadoverdekking van Abrisud. Het klungelen met een schepnetje naar bladeren en insecten is dankzij de beschermende eigenschappen van een overdekking niet meer nodig. Naast schoner zwemwater leveren de overdekkingen ook een fikse energiebesparing op. De warmte van het water wordt vastgehouden en verdamping beperkt. Geopend in de zomer en gesloten in de winter kan men het hele jaar door zwemmen.

Meer voordelen met een hoge overdekking

Een zwembadoverdekking heeft veel voordelen. De hoge overdekkingen van Abrisud bieden door hun ruimte, lucht en licht nóg meer pluspunten. Met de extra ruimte kan men niet alleen het zwembad, maar ook bijvoorbeeld het terras overdekken. Geniet op een zonnebed van een goed boek of neem samen op het terras gezellig de afgelopen dag door terwijl de zon langzaam ondergaat. Zelfs de zwakke winterzon voelt fijn aan onder een overdekking. Alles met het doel om het buitenseizoen zo veel mogelijk te verlengen.

Lichtovergoten serre

De hoge zwembadoverdekkingen verlengen ook het huis. De aangebouwde versie fungeert namelijk uitstekend als een serre. Dit voegt licht en ruimte aan de woning toe en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Met of zonder zwembad, Abrisud biedt tal van mogelijkheden om van het buitenleven te genieten.

Publicatiedatum: 11 april 2011
Meer informatie: www.abrisud.nl.

Tags: wonen tuin zwembad abrisud zwembadoverdekking

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent