wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  overkapping  /   innovaties-voor-356-dagen-per-jaar-optimaal-tuin--en-zwemplezier

Innovaties voor 356 dagen per jaar optimaal tuin- en zwemplezier

Met het Outdoor Persdossier introduceert Abrisud haar nieuwste innovaties om het hele jaar door van de tuin en het zwembad te kunnen genieten.

Met het Outdoor Persdossier introduceert Abrisud haar nieuwste innovaties om het hele jaar door van de tuin en het zwembad te kunnen genieten.

De Abri Spa en de Tech-Style.

Abri Spa

Om het hele jaar door van uw tuin te profiteren, heeft Abrisud de panoramische overdekking, de ‘Abri Spa’ gecreëerd: een stijlvolle en ingenieuze overdekking die het (dak)terras of de jacuzzi een extra dimensie geeft. In elk opzicht een innovatie, want tot vandaag beperkte Abrisud zich enkel tot zwembaden!

Tech-Style

Begin 2011 introduceerde Abrisud de eerste zwembadoverdekking in textiel - een stijlvolle revolutie voor zwembaden! Tech-Style: licht textiel als alternatief voor het traditionele policarbonaat. Voortbouwend op zijn bestaande gamma ontwikkelde Abrisud voor de tuin een rode variant op de platinagrijze uitvoering!

Abrisud is al bijna 20 jaar marktleider en trendsetter op het gebied van zwembadoverdekkingen in Europa. De organisatie en haar producten staan voor design en functionaliteit, veiligheid en comfort. Abrisud heeft het grootste assortiment en levert maatwerk voor alle soorten zwembaden en bubbelbaden.

Meer informatie: www.abrisud.com.

Publicatiedatum: 17 februari 2011

Tags: wonen tuin tuinen wellness spa Abrisud zwembad overkapping zwembadoverkapping Abri Spa Tech-Style

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent