wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  overkapping  /   abrisud-zwembadafdekzeil-coverseal

Abrisud zwembadafdekzeil Coverseal

Abrisud zwembadafdekzeil Coverseal: high tech, superstrak en veilig.

Abrisud zwembadafdekzeil Coverseal: high tech, superstrak en veilig.

 

Wie een zwembad heeft, houdt dit graag schoon en ook veilig met een overdekking. Een van de meest minimalistische design beschermingen van vandaag is de Coverseal. 

 

Deze strakke dekzeilafdekking is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Abrisud levert dit gepatenteerde systeem, dat zorgt voor een schoon zwembad en tegelijkertijd een volledige, vast vergrendelde afdekking biedt. Het afdekzeil blijft door de minirail strak gespannen, dus géén waterzakken na een regenbui of opwaaiende flappen door de wind. 

 

Minimalistisch design

De Coverseal beschermt het zwemwater tegen vallende blaadjes en andere ongerechtigheden. Tegelijkertijd houdt het de warmte vast en de verdamping tegen. De Coverseal is verkrijgbaar in de kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, beige, lichtblauw, donkerblauw en groen. 

De kast van het oprolmechanisme is uiterst esthetisch vormgegeven en naar eigen wens in lijn of juist geheel contrasterend te maken met de omgeving. Zo past de houten kast perfect bij een houten terras, terwijl het minimalistische design juist weer versterkt wordt door een blikvangende kleur.

 

Strak staaltje zeildoek op maat

Het afdekzeil wordt geleid en vergrendeld met een nauwelijks zichtbare inox minirail zodat het strak gespannen blijft staan. Dankzij de spanning op het zeil en de kleine gaatjes voor de afvoer van het regenwater zal er nooit water op de Coverseal blijven staan. Het zeil wordt op maat gemaakt tot een maximale breedte van 8,5 meter en een lengte van 28 meter.

 

De snelle sluitingstijd (minder dan 45 seconden voor een zwembad van 10 x 5 meter) en de automatische vergrendeling beveiligen uw zwembad met één druk op de knop. 

 

Abrisud biedt een breed gamma aan overdekkingen. Iedere overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 – 022 20 03. 

 

Abrisud is de Europese leider in het ontwerp en de fabricage van zwembadoverdekkingen. Opgericht in 1996 combineert Abrisud design met functionaliteit, veiligheid en comfort. De overdekkingen die worden geïntegreerd in de omgeving zijn momenteel verkrijgbaar in 11 landen. Abrisud heeft meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept zoals de Trophée INPI de l’innovation en de zilveren trofee in de categorie ‘design’ op de Zwembad & Spa Beurs van Parijs.

 

Meer informatie: www.abrisud.nl 

 

Publicatiedatum: 8 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: abrisud zwembadafdekzeil zwembad afdekzeil coverseal dekzeilafdekking

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent