wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  overkapping  /   abrisud-wellness-at-home

Abrisud: wellness at home

Ontspannen in eigen wellnessruimte met Abrisud.

Ontspannen in eigen wellnessruimte met Abrisud.

Een aangename manier om even heerlijk te ontspannen en alle stress van je af te schudden is een bezoek aan de sauna, een kuuroord of een wellnesscentrum. Maar... nog fijner is het, om in je badjas je eigen wellnessruimte in te kunnen lopen.

 

Ontspannen in eigen wellness ruimte
Loungen, lunchen en relaxen aan de rand van je eigen zwembad. Met de fraaie rond gebogen overkappingen van Abrisud is een mooie wellness ruimte te creëren. Zowel vrijstaand in de tuin als vastgebouwd aan de woning. De innoverende overkappingen van Abrisud worden geheel op maat gemaakt, aangepast aan de situatie ter plekke. Aangekleed met palmen, comfortabele stoelen, loungebanken en een rustgevend muziekje wordt ontstressen meer dan aangenaam.

Een gevoel van buiten relaxen en de zonnewarmte op je armen voelen terwijl het helemaal geen zomer is? Het kan dankzij de modules van de overkapping. Schuif ze open en geniet op je loungebank van de zonnestralen die binnenkomen.

Wellness in de buitenspa
Geen plek voor een grote wellnessruimte? Ook een buitenspa of hottub is met een Abri Spa om te toveren tot een aangenaam plekje om het jaar rond te relaxen. De overkapping beschermt de buitenspa tegen ongewenste bladeren en insecten en zorgt ervoor dat de watertemperatuur gemiddeld 6 tot 8 graden warmer blijft. De delen kunnen apart van elkaar openschuiven om zo naar wens zon of frisse buitenlucht binnen te laten. Ook de Abri Spa wordt op maat gemaakt. Zelfs voor op het dakterras in hartje centrum!

Iedere overdekking is uniek en wordt volledig naar wens en op maat gemaakt en zijn er met aluminium- en houtconstructie. Prijzen zijn dan ook uitsluitend op aanvraag beschikbaar via telefoonnummer 013-2114713.

Meer informatie: www.abrisud.nl

Publicatiedatum: 22 augustus 2012

Tags: wonen badkamer tuin wellness abrisud wellnessruimte spa buitenspa hottub sauna overkapping

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent