wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  overkapping  /   abri-spa-het-hele-jaar-door--wellness-en-buitenleven

Abri Spa: het hele jaar door wellness en buitenleven

Buitenleven en wellness blijven belangrijke trends. De verlenging van het buitenseizoen is voor velen dan ook een doel op zich.

Buitenleven en wellness blijven belangrijke trends. De verlenging van het buitenseizoen is voor velen dan ook een doel op zich.

De unieke Abri Spa biedt de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van wellness en van het buitenleven.

Overdekte buitenspa

Naar oorspronkelijk idee is de Abri Spa ontworpen als tailor made overdekking voor hot tubs en buitenspa’s. Franse producent Abrisud beschermt hiermee de buitenspa tegen weersomstandigheden en ongewenste bladeren en insecten. De energiebesparende overdekking zorgt ervoor dat de watertemperatuur gemiddeld 6 tot 8 graden warmer blijft. Naast het binnenhouden van warmte biedt de Abri Spa de mogelijkheid alle delen apart van elkaar te verschuiven en open te zetten om zo naar wens frisse lucht, een koele bries of zelfs een koude contrasterende temperatuur te creëren. De Abri Spa wordt op maat gemaakt. Zo past er op ieder terras een overdekking voor de buitenspa, zelfs in hartje centrum op het dakterras!

Kamer in de tuin

Met een knipoog naar het traditionele theehuis kan de Abri Spa echter ook als buitenkamer gebruikt worden. Doordat de “kamer” volledig is af te sluiten fungeert het als extra tuinkamer of serre, maar dan vrijstaand. Geopend in de zomer, en gesloten in de winter kan men het hele jaar buiten doorbrengen. Met de doorzichtige wanden geeft de trendy buitenkamer ook gesloten een 360 ?panoramazicht, waardoor het opgaat in de omgeving terwijl er bescherming, warmte en comfort wordt geboden. De op maat gemaakte Abri Spa is simpeler te installeren dan een traditioneel theehuis of zelfs een tuinhuisje. Zo biedt Abrisud de mogelijkheid om altijd te genieten van de luxe van een comfortabele buitenkamer of overdekte buitenspa in de tuin of op het dakterras.

Iedere Abri Spa is uniek en wordt volledig naar wens op maat gemaakt. Prijzen zijn op aanvraag via 0032-80011128 of via info.be@abrisud.be. Zie voor meer informatie www.abrisud.nl.

Abrisud is de Europese leider in het ontwerp en de fabricage van zwembadoverdekkingen. Opgericht in 1996 combineert Abrisud design met functionaliteit, veiligheid en comfort. De overdekkingen die worden geïntegreerd in de omgeving zijn momenteel verkrijgbaar in 11 landen. Abrisud heeft meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept zoals de Trophée INPI de l’innovation en de ZILVEREN TROFEE in de categorie ‘design’ op de Zwembad & Spa Beurs van Parijs.

Publicatiedatum: 13 december 2010

Tags: wonen wellness spa Abri Spa wellness buitenleven buitenkamer overdekte buitenspa Abrisud hot tub overdekking overkapping

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent