wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  vloertegel  /   rex-houtlook-tegels

Rex houtlook tegels

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Het is Rex gelukt om de echte uitstraling van een houten vloer te evenaren. Rex houtlook tegels zijn niet zomaar tegels.

Een vloertegel van Rex is wereldklasse. Deze Rex houtlook vloertegels zijn per tegel zo verschillend dat je bijna niet meer van "houtlook" kunt spreken. De variatie van de houtlook vloertegels onderling is oneindig groot. Dus een z.g. patroonherhaling is bijn niet zichtbaar.

Rex Houtlook vloertegels zijn de absolute nr. 1 in zijn klasse. Leverbaar in diverse breedtes en lengte maten en 5 verschillende kleuren.

Naast de houtlook vloeren vind je bij Flevistone ook diverse wandtegels, natuursteen, vloerverwarming en zelfs badmeubels.

 

Productomschrijving

Deze Rex houtlook vloertegels zijn per tegel zo verschillend dat je bijna niet meer van 'houtlook' kunt spreken. De variatie  van de houtlook vloertegels onderling is oneindig groot. Dus een zogenaamde patroonherhaling is bijna niet zichtbaar.

Rex Houtlook vloertegels zijn de absolute nummer één in zijn klasse. Leverbaar in diverse breedtes en lengtematen en vijf verschillende kleuren. Rex houtlook vloeren hebben een afmeting van 20 x 90 cm.

Meer van : Flevisteen

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent