wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  vloertegel  /   castelo-handgemaakte-portugese-tegels

Portugese tegels Castelo

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met 11 basistinten en 72 bijpassende randen met diverse motieven ontwerp je de meest schitterende tegelvloeren, geschikt zijn voor alle ruimtes in huis.

Castelo Couleur Traditional tegels

De Couleur Traditional tegels van Castelo zijn wat meer gewaagd in kleurgebruik. Prachtige ton-sur-ton tinten en poederig grijs-wit geven een nog specialer karakter aan uw vloer. De tegels zijn 2 centimeter dik en meten 20 x 20 centimeter.

Castelo helpt graag met een ontwerp

Castelo de Portugal biedt de mogelijkheid een ontwerp van je vloer te maken. Dit is erg handig om een beeld te krijgen van kleur en design. Castelo kan ook een paar oplossingen vinden voor een ruimte die erg nauw is zoals een hal of wat te doen als er, bijvoorbeeld, een muur schuin loopt. We nemen met je door welke kleuren en patronen je mooi vindt en binnen enkele dagen sturen ze je een paar ontwerpen toe.

Castelo helpt je graag met een ontwerp maar je kunt het ook zelf proberen. Als je een beetje handig bent met Excel is het goed te doen. Het is voornamelijk kopieren en plakken.

Hoe Castelo tegels gemaakt worden

Er wordt een koperen mal gebruikt dat de omtrek heeft van het patroon. In de mal wordt een speciaal mengsel van marmerpoeder, cement en kleurpigmenten gegoten. (alleen Castelo gebruikt marmerpoeder. Namaak tegels zijn gemaakt van zand en zijn erg poreus). Dit is de eigenlijke toplaag en is +/-4mm dik. Als het net uitgehard is wordt de mal eruit getrokken.

Daarboven op wordt een dikke laag cement gegoten. Dit wordt onder hoge druk geperst en gedurende 5 tot 6 weken gedroogd.

De kleur laag met het patroon is ongeveer 4mm diep. Door deze produktie methode gaan deze tegels dan ook al 400 tot 500 jaar mee. De totale dikte van de tegel is 2cm.

Meer van : Castelo de Portugal BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent