wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  vloeronderhoud  /  trae-lyx-lak  /   olie

TRAE LYX lak/olie

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De TRAE LYX laklijn staat al jaren hoog op de kwaliteitsladder van lakken voor houten vloeren en meubelen. Al in 1984 introduceerde TRAE LYX een watergedragen parketlak.

Productomschrijving

Het merk TRAE LYX vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal. TRAE betekent hout en LYX betekent luxe. Dat is precies waar TRAE LYX voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Het vraagt echter ook om een goede behandeling. De TRAE LYX laklijn staat al jaren hoog op de kwaliteitsladder van  lakken voor houten vloeren en meubelen. Al in 1984 introduceerde TRAE LYX  een watergedragen parketlak.

TRAE LYX LAKKEN
De watergedragen TRAE LYX lakken verfraaien en bieden optimale bescherming, terwijl mens & milieu worden ontzien. Alle producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en bevatten vrijwel geen oplosmiddelen. Daarnaast kenmerken TRAE LYX producten zich door een hoge mate van slijt-, kras- en stootvastheid en zijn ze uitermate chemicaliënbestendig. TRAE LYX kleurbeits is een watervaste waterbeits voor kleuren van zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen). Het is leverbaar in 20 kleuren; van rustiek tot modern.

Het TRAE LYX programma is nu uitgebreid met een zeer compleet olieprogramma

TRAE LYX OLIE
Het olie programma omvat een loogbeits, die leverbaar is in veel rustieke kleurnuances. De Hardwax Pro is er in 8 fraaie houttinten en 2 metallic tinten voor verrassende effecten. TRAE LYX parketolie is een oplosmiddelarme voedende olie voor parket en andere  houten vloeren.  Het wordt veel gebruikt door de professionele parketteur.

Tevens omvat het programma 2 watergedragen olie producten waaronder de naturel olie deze olie geeft de vloer een onbehandeld uiterlijk. De lakken en oliën van TRAE LYX vormen samen één van de meest complete programma's van producten voor de behandeling van parket en houten vloeren.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent