wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  vloeronderhoud  /   uniek-nieuw-onderhoudsproduct-voor-vloeren-james-extra-mat

Uniek nieuw onderhoudsproduct voor vloeren: James Extra Mat

Het is James gelukt, als eerste fabrikant op de markt, om een uniek product te maken dat inspeelt op de recente ontwikkelingen in de vloerenmarkt.

  • Fotocollectie

Vinyl en PVC vloeren die momenteel in de markt floreren, zijn voorzien van een extra matte afwerking. James had, net zoals de concurrentie, hier geen passend antwoord op. Vanaf vandaag wel!

Met het nieuwe product 'James Extra Mat' lanceren ze een polish (dit is een extra beschermlaag welke de levensduur van je vloer verlengt), welke mat genoeg is voor de extra matte vloeren die momenteel niet van een beschermlaag kunnen worden voorzien; simpelweg omdat de beschikbare polish producten niet mat genoeg zijn en dus de vloer glanzender maken. Daarbij hebben ze de matste producten van de concurrenten in ogenschouw genomen, zoals Dr. Schutz Supermat. Dit product lijkt qua matheid op de James Zijdemat, maar James Extra Mat is vele malen matter!

Wat het product uniek maakt, is dat het een consumentvriendelijk, één componenten product is zoals jij van James gewend bent. Dit betekent dat je het product zélf, zonder machines of professionele hulp, kan aanbrengen. Tevens kan James Extra Mat uiteraard ook middels James Basisreiniger weer verwijderd worden, er komt wederom geen professionele hulp of machine aan te pas. Echter wél die extra matte uitstraling, met alle voordelen van dien.

Uiteraard is de unieke service voor harde vloeren, de James Keuzehulp, hierop aangepast. James Extra Mat is geïntegreerd in vraag 2, waarbij u nu keuze heeft uit een zijdematte of een extra matte beschermlaag. Met de James Keuzehulp krijg je heel gemakkelijk een individueel advies op maat betreffende onderhoud en reiniging op basis van je persoonlijk wensen, makkelijker kan niet!

Meer informatie: www.james.eu

Tags: james extra mat onderhoud vloer vloeren vloeronderhoud vloerenonderhoud

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent