wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  vloeronderhoud  /   nieuwe-lijn-handyfloor-onderhouds--en-reinigingsproducten

Nieuwe lijn Handyfloor onderhouds- & reinigingsproducten.

Een Handyfloor is heel gemakkelijk in onderhoud: stofzuigen en dweilen zijn de sleutelwoorden. De vloeren zijn vochtbestendig, dus natmaken kan geen kwaad!

Auping introduceertde Auping Lucce. De boxspring van de Nederlandse beddenfabrikant heeft een weldadige, comfortabele uitstraling en is gecreëerd door de Nederlandse interieurontwerper Jan des Bouvrie.

HandyClean is een spray voor dagelijks gebruik, om snel en eenvoudig de vloer of een gedeelte van de vloer op te frissen. Als u niet uw hele vloer wilt dweilen maar alleen het gedeelte dat vuil is. De vloer krijgt een fraai mat aanzien en wordt tegen krassen beschermd.

 

De HandyClean spray kan elke dag gebruikt worden. 3 à 4 keer sprayen op een droge doek, dweil of vloerwisser. Elke 5 m2 opnieuw sprayen.

HandyClean spray wordt geleverd in flacons van 1000 ml (voor ± 600 m2) en kost € 12,95 per flacon.

En om het zo eenvoudig mogelijk te houden voor de consument, biedt Handyfloor een compleet aanbod van reinigings- en onderhoudsproducten speciaal voor PVC vloeren:

Een PU Reiniger om in het dweilwater te doen. Te gebruiken voor dagelijkse reiniging. Neemt vuil erg goed op en geeft absoluut geen strepen.
Verkrijgbaar in flacons van 750 ml (voor ± 750 m2) en kost € 14,95 per flacon.

De Supermat is een matte was om de vloer te verzorgen en daarmee een extra beschermlaag te geven. Ook oppervlakkige krasjes kunnen met behulp van Supermat weggewerkt worden. Voordeel van deze was: Supermat geeft een uiterst matte uitstraling en anti-slip laag. Verkrijgbaar in flacons van 750 ml (voor ± 30 m2) en kost € 14,95 per flacon.

Van bovengenoemde producten heeft Handyfloor een leuke starterset samengesteld - de beste basis voor het gemakkelijk onderhouden van uw Handyfloor vloer!

De set bestaat uit 1 flacon HandyClean (1000 ml), 1 flacon PU Reiniger (750 ml) en 1 flacon Supermat (750 ml) en kost € 37,50.

Als er echt hardnekkige vlekken in de vloer zitten (zoals viltstift, kauwgom, olie, vet, rubberstrepen) kan gebruik gemaakt worden van de vlekverwijderaar Elatex of van de intensieve reiniger die geschikt is voor het verwijderen van oude waslagen en gebruikt kan worden bij zeer sterke vervuiling.

Handyfloor plaklaminaat is verkrijgbaar in 26 houtdessins en is heel gemakkelijk zelf te leggen. Verder is het product zeer snel leverbaar en geeft Handyfloor een garantie van 10 jaar. Verkrijgbaar vanaf € 19,95 per m².

Meer informatie: www.handyfloor.nl.

Publicatiedatum: 26 augustus 2010

Tags: wonen vloer vloeren vinylvloer zelfklevend vinylvloeren Handyfloor onderhoud pvc vloer pvcvloer pvcvloeren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent