wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  vloeronderhoud  /   miele-stofzuiger-hybrid-eersteklas-prestaties-en-onbegrensde-mobiliteit

Miele-stofzuiger Hybrid: eersteklas prestaties en onbegrensde mobiliteit

Met de Hybrid-sledestofzuiger introduceert Miele de eerste compacte huishoudelijke stofzuiger die zowel via het elektriciteitsnet als op een accu werkt.

Met de Hybrid-sledestofzuiger introduceert Miele de eerste compacte huishoudelijke stofzuiger die zowel via het elektriciteitsnet als op een accu werkt.

De krachtige accu zorgt ervoor dat er tot 20 minuten lang zonder snoer kan worden gestofzuigd. Zeer praktisch als de omstandigheden vragen om extra bewegingsvrijheid, zoals het stofzuigen van de trap, garage of auto.

Extra vrijheid met de hybridefunctie

De Miele Hybrid is een sledestofzuiger met iets extra's. Extra vrijheid. Want naast de gebruikelijke werking met een snoer in het stopcontact kan met dit apparaat ook zonder snoer worden gestofzuigd. Dat maakt van de Miele Hybrid de eerste compacte huishoudelijke stofzuiger die zowel via het elektriciteitsnet als op een accu werkt. Daartoe werd de Miele Hybrid-sledestofzuiger voorzien van een krachtige accu, waarmee tot 20 minuten lang op de accustand kan worden gestofzuigd.

AutoLoad-functie en Accu-indicator

Dankzij de accuwerking is de Miele Hybrid-stofzuiger uitzonderlijk snel inzetbaar, ook zonder stopcontact. Is de accu bijna leeg, dan kan de Miele Hybrid-stofzuiger weer op het elektriciteitsnet worden aangesloten. De accu wordt dan door de AutoLoad-functie automatisch opgeladen en kan men zonder onderbreking doorgaan met stofzuigen. Via de accu-indicator op het verlichte display wordt door middel van LED-verlichting aangegeven hoe vol de accu is. Het vermogen van het apparaat is bij accugebruik lager dan bij het gebruik op het elektriciteitsnet. In cijfers uitgedrukt komt dit overeen met een stofopname van 80% in vergelijking met de werking op stroom. Bij erg hardnekkig vuil kan op elk gewenst moment weer overgeschakeld worden op stroomgebruik, om de volledige reinigingscapaciteit van de stofzuiger te benutten.

Hoog bedieningscomfort

Extra bewegingsvrijheid wordt bij de Miele Hybrid-stofzuiger, naast de bijzonder accufunctie, ook verkregen door de 360° draaibare wieltjes. Bovendien is de stofzuiger voorzien van een praktische accessoireclip, waardoor de accessoires zich altijd binnen handbereik bevinden. Om voortreffelijke reinigingsresultaten te bereiken is de Miele Hybrid voorzien van een krachtige motor, een perfect luchtgeleidingssysteem en een doordachte zuigmond, geschikt voor alle vloeren. En dankzij het twaalfvoudig AirClean-filtersysteem heeft deze stofzuiger bovendien een uitstekende filterwerking.

De Miele Hybrid-sledestofzuiger heeft een geadviseerde verkoopprijs van ? 639,00 inclusief BTW* en is verkrijgbaar in de kleur Argento (zilver).

Meer informatie: www.miele.nl.

Publicatiedatum: 9 februari 2010

Tags: wonen stofzuiger huishoudelijke apparaten Miele Hybrid accu stofzuigen stof

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent