wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  tapijt-karpet  /   luxueuze-saxony-tapijten-van-ambiant

Luxueuze saxony tapijten van Ambiant

Vloerenspecialist Cotap heeft Ambiant-tapijten: Arizona, Colorado en Montana. De hoogpolige saxony tapijten kenmerken zich door de luxueuze uitstraling, het kleurenpalet en de functionele toepasbaarheid.

Vloerenspecialist Cotap heeft Ambiant-tapijten: Arizona, Colorado en Montana. De hoogpolige saxony tapijten kenmerken zich door de luxueuze uitstraling, het kleurenpalet en de functionele toepasbaarheid.

De Ambiant Arizona is een extra zwaar uitgevoerde fl uweelzachte soft saxony gemaakt van speciale gethermofi xeerde softgarens, wat het tapijt comfortabel, warmte-isolerend en geluiddempend maakt. De Ambiant Colorado garandeert jarenlang leefplezier, want dankzij de geavanceerde thermofi xatie behouden de garens van dit 1/8 saxony tapijt langer hun originele karakter. Aansprekende kleuren kenmerken de Ambiant Montana, een zwaar uitgevoerde meerkleurige saxony gemaakt van uitsluitend zeer hoogwaardige polyamide garens. Door de oppervlaktestructuur van de tapijten is bovendien minder risico op uitglijden.

Voor elke woonstijl

Cotap timmert fl ink aan de weg met Ambiant: een totaalpakket vloeren bestaande uit laminaat, parket, tapijt, vinyl en pvc. Eerder dit jaar introduceerde het bedrijf uit Genemuiden vijf nieuwe tapijtvloeren, vier vinylcollecties en zeven collecties laminaat met in totaal 38 vloeren. Voor elke woonstijl kan Ambiant een vloer leveren die in alle opzichten betrouwbaar en verantwoord is. De collecties zijn te bekijken op www.ambiant.nl.

Publicatiedatum: 9 juli 2009

Tags: wonen vloer vloeren tapijt tapijten Ambiant Cotap saxony hoogpolig hoogpolige Colorado Arizona Montana AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent