wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  tapijt-karpet  /   hippe-outdoor-decoratie-met-balta-tapijten

Hippe outdoor decoratie met Balta tapijten

Outdoor Shaggy gamma met uitgebreid kleurenpallet zomer- en natuurkleuren. Grace- en Decora collecties vervolledigen het bestaande gamma.

Outdoor Shaggy gamma met uitgebreid kleurenpallet zomer- en natuurkleuren. Grace- en Decora collecties vervolledigen het bestaande gamma.

Outdoor living is uitgegroeid tot meer dan zomaar een trend binnen de levensstijl van veeleisende consumenten. Terras, tuin en balkon zijn volwaardige verlengstukken geworden van het moderne interieur. Het Balta Outdoor Shaggy assortiment speelt perfect in op deze trend. Dit tapijtenassortiment voor zowel in- als outdoor bestaat uit een pallet met zes kleuren die de finishing touch geven aan uw persoonlijke sfeer. Vorig jaar nog vervoegden de fleurige zomertinten azuurblauw en limegroen zich bij de reeds bestaande natuurkleuren om een zomerse en landelijke stijl aan te bieden. De zachte en aangename karpetten zijn van 100% polypropyleen gemaakt en kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen. Bovendien zijn ze waterresistent en dus ook makkelijk in onderhoud. Even met de tuinslang afspuiten en laten drogen is voldoende.

De woontrends van nu

Naast de Shaggy- collectie voor buitenshuis heeft Balta ook een Grace- en Decora-collectie die een perfecte aanvulling zijn. De Grace-collectie is een elegante collectie met een overtuigende sisal-look en veel gesofisticeerde bindingen. De Decora combineert dan weer zachte kleuren met subtiele zwarte accenten voor een landelijke stijl. In de lente en zomer vormen de outdoor tapijten de perfecte match voor je buitendecoratie en in de winter brengen deze tapijten het ‘zen’gevoel in je woonkamer of wintertuin.

Gemakkelijk in onderhoud

'De outdoor tapijtenmarkt is een groeiende markt. Outdoor karpetten combineren dan ook verschillende voordelen,' vertelt Jasmine Geerinckx van Balta Rugs. 'Onze karpetten zijn van 100% polypropyleen, wat ze uiterst geschikt maakt voor alle weersomstandigheden. Ze zijn UV- en waterbestendig, gemakkelijk schoon te houden en kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen. De gemengde multi-kleuren garens geven bovendien een 'natuurlijk effect' dat perfect past bij patiomeubels en een natuurlijke omgeving creëert voor uw buitenruimte, die immers steeds belangrijker wordt.'

Publicatiedatum: 11 april 2011

www.baltagroup.com

Tags: wonen vloer tuin outdoor balta tapijten zomerkleur natuurkleur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent