wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  tapijt-karpet  /   kingston-

Kingston - Belakos

  • Fotocollectie

Nonchalant en sterk. Tapijt Kingston is chloor- en UV bestendig.

SDX tapijt heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Bij SDX garen is de kleur opgesloten in de polyamide (zoals bij een wortel), bij ander garen ligt de kleur als een laagje om het garen heen (als bij een radijsje), Hierdoor kunnen bij SDX tapijt vlekken ook verwijderd worden met een mengsel van chloor en water. In de SDX-vlekkenwijzer op onze website staat meer informatie over de handelswijze bij verschillende soorten vlekken. Doordat het garen in een stap geproduceerd en gekleurd wordt, zijn de opbrengsten hoog en is er weinig afval. Het waterverbruik is minimaal en er wordt geen gebruik gemaakt van milieuverontreinigende stoffen. Door de vuilwerende eigenschappen van het SDX garen is geen vuilwerende finish nodig. De productie van SDX-tapijt is dus zeer milieuvriendelijk. Alle SDX tapijten gaan door het ECO-wash systeem. Het tapijt wordt gereinigd volgens een milieuvriendelijk proces waarbij het water gereinigd en hergebruikt wordt. Kleuren blijven helder en glanzend en het tapijt is vrij van onzuiverheden.

Tapijt is van nature een gezonde vloerbedekking dankzij de vezels die voorkomen dat stofdeeltjes door de lucht worden verspreid. SDX tapijt is voorzien van een Silvercare behandeling. Hierdoor krijgen de tapijtvezels een extra duurzame en beschermende laag die bacteriën, huisstofmijt en nare luchtjes bestrijd. Dit reduceert de kans op prikkels aanzienlijk. De werkzame stof is zilver, een natuurlijke stof die bekend staat om zijn ontsmettende werking. De zilverionen die in het tapijt zitten zijn hypoallergeen en niet giftig. Verschillende onafhankelijk laboratoria hebben de werking van Silvercare aangetoond.

Gebruiksklasse 22+/31

Geschikt voor incidenteel gebruik op trappen en zwenkwielen

Antistatisch, chloor- en UV bestendig

Meer van : Belakos Carpets BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent