wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  pvc-vinyl  /   communicatiebureau-havas-benelux-kiest-voor-ntgrate-geweven-vinylvloer

Communicatiebureau HAVAS Benelux kiest voor Ntgrate® geweven vinylvloer

Communicatiebureau HAVAS Benelux nam de beslissing om zich te vestigen in Brussel. Voor de vloer koos men voor de geweven vinylvloer van Ntgrate®.

  • Fotocollectie

Het gebouwenblok langs de Kreupelenstraat bestaat uit de combinatie van een gerenoveerd kantoorgebouw en een nieuwbouw die een aantal bouwlagen telt. Enkele jaren geleden werd de structuur van het bestaande kantoorgebouw door Jaspers-Eyers architects aangepast om extra verdiepingen te kunnen toevoegen.

Geweven vinylvloer

Voor de decoratieve aankleding van de benedenverdieping werd geopteerd voor combinatie van witte en zwarte interieurelementen. De PU-gietvloer in rode uitvoering verwijst naar het rode logo van HAVAS Benelux. Op de kantoorverdiepingen zijn er verhoogde vloeren. Voor de keuze van de vloerbekleding diende met meerdere factoren rekening te worden gehouden. Voor de opdrachtgever waren, enerzijds, het akoestische en onderhoudsvriendelijke aspect, en, anderzijds het naadloze uitzicht, en het warme karakter, belangrijk. Architect en bouwheer opteerden voor de Tatami Smoke tapijttegels uit geweven vinyl van Ntgrate® uit Bavikhove (Harelbeke), een efficiënte oplossing voor kantooromgevingen.

In combinatie met het hygiënische aspect heeft deze vloeroplossing een akoestische meerwaarde, omdat geweven vinyl – in vergelijking met een klassieke tapijtegel – beter geluid absorbeert. Naast de akoestische baffels aan het plafond zorgen dus ook de tapijttegels voor akoestisch comfort. Deze Tatami Smoke tapijttegels (formaat 50x50 cm) werden naadloos verlijmd op de onderplaat. Ze sterk - ook ‘rolstoelbestendig’ – en tevens krasbestendig. Trapjes en vloerdozen werden eveneens in hetzelfde materiaal van Ntgrate® bekleed.

Tags: Ntgrate vinylvloer geweven vinyl vinylvloeren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent