wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  parketvloer  /   lamelparket-borstel-olie

Lamelparket borstel olie

  • Fotocollectie

Het geborstelde, geoliede lamelparket van LeBois bestaat uit drie lagen, waarvan de geborstelde toplaag uit 3 mm echt eiken bestaat. Deze geborstelde toplaag zorgt voor extra reliëf in de planken, omdat alle zachte houtdelen tussen de nerven weggeborsteld zijn. Hierna is de vloer afgewerkt met een naturel olie en klaar voor gebruik.

De planken zijn 14 mm dik, 149 cm lang en 18,9 cm breed. Tevens zijn de planken voorzien van een LOC-systeem, waardoor de planken makkelijk in elkaar klikken en er geen lijm nodig is om ze aan elkaar te bevestigen.

Wij laten u een zo goed mogelijke sortering van een houten vloer zien door middel van onze foto's. Hiermee willen wij een representatief beeld van de vloer voor u schetsen, maar het kan altijd zijn dat er afwijkende planken tussen zitten. Hout is immers een natuurlijk product en geen plank is hetzelfde. Deze vloeren zijn met zorg geproduceerd en staan voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met maar liefst 15 jaar garantie kunnen we u ervan verzekeren dat u nooit hoeft te twijfelen aan het jarenlange plezier van deze vloer. Deze vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in elke (droge) kamer gelegd worden.

Meer van : Parket Direct

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent