wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  parketvloer  /   lamelparket

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Afwerking

Na het leggen kan deze op verschillende manieren afgewerkt worden. Een afwerking met olie geeft een warme uitstraling, waarbij de bijzondere nerfstructuur duidelijk zichtbaar wordt. Geen zin in extra onderhoud? Dan kun je kiezen voor een afwerking met een polyurethaan-lak. Dit zorgt voor een vrijwel vloeistofdicht resultaat.

Parket heeft zo haar eigen charme en kan op diverse manieren worden afgewerkt. Olieafwerking geeft een mooie en warme uitstraling. Hierbij vallen krassen bijna niet op. Je kunt iedere gewenste uitstraling bereiken door de olie te vermengen met een kleurpigment.

Een gelakte vloer is de meest onderhoudvriendelijke afwerking. Als de vloer mat wordt, kunt u hem bijwerken met een nieuwe polish-lak. Voor een klassieke uitstraling, kies je voor was. De nerf van het hout komt hiermee prachtig naar boven. Door een vloer in de was te zetten, lopen beschadigingen vanzelf weer dicht.

Prijs

Bebo Parket kan je heel goedkoop een parketvloer aanbieden. Dit is uiteraard afhankelijk van je woonsituatie, budget en verwachtingen. Als groothandel zijn zij voor bouwmarkten, bedrijven en particulieren regelmatig geopend.

Bebo Parket legt de vloer graag bij jou thuis. Hierbij rekenen zij geen bezorgkosten. 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent