wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  ondervloer  /   zelfklevende-ondervloer

Zelfklevende ondervloer

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Moduleo lanceert met Xtrafloor Flex Pro een zelfklevende ondervloer waardoor LVT makkelijk en snel te installeren is.

De Xtrafloor Flex Pro werd speciaal ontwikkeld voor installatie bovenop een bestaande vloer en is perfect compatibel met Moduleo LVT planken of tegels, te verlijmen of met clicksysteem. Een combinatie van de voordelen van een verlijmde vloer, met het installatiegemak van een zwevende clickvloer: gemakkelijk te installeren, je kan de vloer makkelijk herpositioneren en verwijderen zonder sporen.

De Xtrafloor Flex Pro beschikt over een zelfklevende zijde; hierdoor is de vloer niet enkel eenvoudig en schoon te plaatsen, maar ook heel makkelijk opnieuw te verwijderen. Met de nieuwe ondervloer plaats je de vloer 40% sneller dan een traditioneel gelijmde LVT-vloer. Een ideale oplossing voor commerciële ruimten zoals horecazaken, winkels, kantoorruimtes met bureaustoelen, pop-up winkels & restaurants. Bijkomend voordeel: doordat er geen lijm nodig is, kan Xtrafloor Flex Pro zelfs op drukke plaatsen worden geïnstalleerd met een minimum aan hinder. Bij een renovatie hoeft de bestaande vloer niet te worden verwijderd, Xtrafloor Flex Pro kan over de bestaande ‘harde’ vloerbedekking worden geplaatst en corrigeert zelfs kleine oneffenheden.

Xtrafloor Flex Pro bestaat uit een transparante laag met zelfklevende zijde met sterke hechtingskracht, een zeer sterke vezellaag met polyurethaan bindmiddel en een kwalitatieve stabilisatielaag. De permanent veerkrachtige ondervloer is uitermate geschikt voor langdurig of intensief gebruik, of op plaatsen waar het gebruik van lijm verboden is.

De ondervloer is geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling, heeft een geoptimaliseerde geluidsisolatie – DLw = 13 dB met Moduleo click en DLw = 10 dB met Moduleo dryback – en verbeterd wandelcomfort. 

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent