wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  ondervloer  /   jumpax-

Jumpax®

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Jumpax® is een ondervloersysteem. De onder- en bovenplaat worden d.m.v. lijm met elkaar verbonden. Snel en eenvoudig te verwerken. Geen droog- en wachttijd.

Jumpax®

Perfect egaliserende ondervloer waarop o.a. vinyl en linoleum direct kunnen worden verlijmd. Dit ondervloersysteem bestaat uit een MDF onder- en een bovenplaat die d.m.v. een interactieve lijm met elkaar verlijmd worden. Het is een snel en eenvoudig te verwerken systeem, de beste ondervloer op het gebied van contactgeluid reducerende en egaliserende kwaliteiten.

Jumpax® is verkrijgbaar in 6 uitvoeringen. Wat voor u de geschikte ondervloer is, is afhankelijk van uw ondergrond, toepassing en keuze van de vloerbedekking. Op onze website treft u een vloerkeuzemenu aan. Dit menu geeft aan wat voor uw toepassing en keuzes de ondervloeroplossingen zijn. Op onze website treft u uitgebreide informatie aan over de verschillende uitvoeringen.


Het gebruik van Jumpax® betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een absoluut vlakke vloer. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is ermee uitgesloten. Bekijk hier de leginstructiefilm of download de leginstructie.

Meer van : Unifloor Underlay Systems BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent