wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  ondervloer  /   heat-pak

Heat-Pak

  • Fotocollectie

Heat-Pak® is een zwevend ondervloersysteem dat speciaal is ontworpen voor plaatsing over diverse soorten vloerverwarmingsystemen.

Heat Pak

 

Heat-Pak® is een zwevend ondervloersysteem dat speciaal is ontworpen voor plaatsing over diverste soorten vloerverwarmingssytemen. Dit unieke systeem zorgt voor een uiterst stabiele ondervloer waarop vele soorten vloerbedekkingen direct kunnen worden verwerkt. Heat-Pak® levert een perfect gladde en naadloze ondergrond op, waardoor doortekening van oneffenheden in de vloerbedekking nagenoeg wordt uitgesloten. Dit systeem is daarom uitermate geschikt om tapijt, linoleum, vinyl en kurk direct op te verlijmen.

 

Heat-Pak® is de oplossing om snel en simpel een zeer stabiele vloer te verkrijgen, waardoor omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen overbodig zijn geworden. Door het gebruik van Heat-Pak® zal de vloer snel, schoon, droog en zeer gemakkelijk worden uitgevlakt.

 

Door een zeer geringe warmteweerstand wordt de warmte van het verwarmingssysteem probleemloos en gelijkmatig doorgegeven, wat het rendement ten goede komt en waardoor zogenaamde Hot-Spots worden voorkomen.

 

Heat-Pak® is samengesteld uit een hoogwaardig MDF materiaal en bestaat uit een onderplaat (3mm) en een bovenplaat (4mm). Beide platen zijn reeds voorzien van een speciale interactieve lijm, waardoor ze tijdens de verwerking op de vloer met elkaar worden verbonden. Door deze werkwijze en een zeer accuraat fabricageproces, ontstaat een nagenoeg vlakke en naadloze vloer. Het geweldige esthetische resultaat van de vloerbedekking verlijmd op het Heat-Pak® ondervloersysteem, zal u verbazen. Eenmaal geïnstalleerd, beschermt Heat-Pak® niet alleen uw  vloerverwarmingssysteem, maar ook uw vloerbedekking.

 

Kortom, Heat-Pak® is hét ondervloersysteem op uw vloerverwarming.

 

Meer van : Unifloor Underlay Systems BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent